10.3 C
Randers
lørdag, maj 18, 2024

Fodboldfestival for hele familien

Randers Kommune inviterer i samarbejde med Bysekretariatet til fodboldfestival i Nørrevangsparken ved Nørrevangsskolen, torsdag den 3. august kl. 10-15.

Kom med til en sjov fodbolddag for hele familien, når Randers Kommune og Bysekretariatet inviterer til en festival fyldt med leg, fodbold og bevægelse. Fodboldfestivalen sætter blandt andet fokus på de fodboldtilbud, der udspringer i Nordbyen i Randers, og vil med alternative fodboldaktiviteter vise, hvordan fodbold kan skabe rammerne for masser af bevægelsesglæde og fællesskab.

Det grønne område ved Nørrevangsskolen forvandler sig i sommeren 2023 til “Nørrevangsparken” med helt nye idrætsfaciliteter og muligheder for at nyde den bynære natur. Til fodboldfestivalen danner Nørrevangsparken blandt andet rammen for at prøve kræfter med en oppustelig fodboldbane, jongleringskonkurrence, pannafodbold, fodboldgolf og meget mere. For de mindste (5-9 år) er der fodboldlege kl. 11, mens der for de lidt ældre (10-15 år) er fodboldtræning kl. 12.

På dagen er der også mulighed for at købe mad og drikke i Nørrevangsparken.

Festivalen skal ses i sammenhæng med Randers Kommunes etablerede Velfærdsalliance med DBU samt Get2sport-indsats.

Praktisk
Arrangementet foregår torsdag den 3. august kl. 10-15 i Nørrevangsparken ved Nørrevangsskolen, Glentevej 15, 8930 Randers NØ.

Der kan parkeres på skolens parkeringspladser.

Alle er velkomne, og det er gratis at deltage.

Relaterede artikler

Nyeste artikler