2 C
Randers
onsdag, februar 28, 2024

Fodboldlinjen Randers fejrer rekordmange nye juniorledere på Tradium

100 nye juniorledere modtog torsdag den 9. februar 2023 diplomer og trøjer som bevis på, at de nu officielt kan kalde sig juniorledere. Forældre, skoleledere, trænere og undervisere var samlet til fejringen på Tradium, hvor borgmester Torben Hansen overrakte diplomerne til de nye juniorledere.

De fodboldglade 9. klasseelever kommer fra otte folkeskoler i Randers Kommune. De modtog diplomet som bevis på, at de har gennemført uddannelsesforløbet og bestået deres afsluttende eksamen som juniorledere.

Fodboldlinjen Randers, der er Nordens største fodboldlinje, og som i 2019 vandt Danskernes Idrætspris, tilbyder som de eneste i landet deres elever et juniorlederforløb. I løbet af året er 100 ud af de i alt 2000 elever på fodboldlinjen i 2022-23 blevet undervist i et juniorlederforløb ved siden af deres almindelige fodboldtræning. De er blandt andet blevet undervist markedsføring, målgrupper, økonomi og strategi, så de er klædt på til fx at bygge en fodboldklub op fra bunden.

»Vi har i år haft 100 superseje elever på fodboldlinjen, som har gennemført juniorlederuddannelsen. De har bare gjort det så godt. Det har været fantastisk at mærke deres engagement og interesse, som de har taget med sig både på fodboldbanen og i undervisningslokalerne,« siger leder af fodboldlinjen John Witting, som ser frem til at tage imod endnu flere elever på juniorlederuddannelsen i skoleåret 2023/2024.

Relaterede artikler

Nyeste artikler