10.3 C
Randers
lørdag, maj 18, 2024

Folk, rock og jazz i skøn forening

Randers Musikfond stiller ved Randers Festuge 2023 op i stærkeste opstilling med Jazz & Folk Teltet i Dytmærsken. Udover jazz og folk vil der blandt andet også være rock, blues, pop og soul repræsenteret.

Siden slutningen af 1980´erne har Jazz & Folk Teltet været en del af Randers Festuge. Det er drevet af Randers Musikfond. Fondens formål er at støtte det lokale musikliv. Traditionen tro er jazz- og folkgenren stærkt repræsenteret i teltet, men det er også her at festugegæsterne finder rock’n’roll-nostalgi, blues, pop og soul.

Arrangørerne gør en dyd ud af at præsentere et så bredt musikprogram som overhovedet muligt. I år er så ikoniske navne som Bourbon Street Jazzband og Esben Just på programmet. Også klaverbokseren Stan Urban gæster teltet med ægte 50’er rock-energi. Gennem tiden har han optrådt med et hav af rock’n’rollens store helte og legender.

Under Randers Festuge giver Stan Urban dig derfor en tur i tidsmaskinen, når han optræder hele to gange i løbet af ugen. Den lokale sangerinde Marie Frank er også på programmet. I slutningen af 1990érne hittede hun både i ind- og udland med albummet ‘Ancient Pleasures’.

Siden har Marie været fast inventar på det hjemlige musikalske landkort. Med nyt dansk materiale i bagagen indtager Marie Frank scenen i Jazz & Folk Teltet, lørdag den 12. august. Samme dag kommer der besøg af Henning Stærk.

Med mere end 57 år i musikbranchen er han denne sommer klar med sin comeback-turné. Oven i købet har han et nyt album med i kufferten.

Musikken spiller i Jazz & Folk Teltet hver dag i Randers Festuge 2023, 11. august – 19. august. Her sætter John Mogensen Live også fut i fejemøget, ligesom der kommer besøg af Mek Pek og et hav af andre feststemte musikere.

Så snyd ikke dig selv for en god fest. Der er gratis entré til teltet.

Relaterede artikler

Nyeste artikler