14.8 C
Randers
mandag, september 16, 2024

Formodet indbrudstyv fanget med hund

Natten til fredag kl. 03.01 modtog Østjyllands Politi en anmeldelse om et igangværende indbrud i en villa i det sydøstlige Randers.

Her var en person blevet vækket af indbrudstyvens færden på stedet og havde råbt til vedkommende, at han skulle forlade stedet.

Ved politiets ankomst nogle få minutter senere forklarede vidnet, at den formodede indbrudstyv var flygtet fra stedet i nordvestlig retning, men at det var uvist, om han havde nået at stjæle nogle genstande fra stedet.

Et par betjente foretog sporsikring på selve adressen, mens en hundepatrulje, som også var blevet kaldt til gerningsstedet, indledte jagten på gerningsmanden i områderne uden for huset.

Politihunden kunne hurtigt snuse sig frem til den formodede gerningsmands flugtrute, og kl. 03.25 var der gevinst. I et nærtliggende skovstykke fandt hundepatruljen frem til en 27-årig mand, der forsøgte at gemme sig i krattet nogle hundrede meter fra gerningsstedet uden en – for politiet – god forklaring på, hvorfor han befandt sig i området.

Den 27-årige mand blev anholdt og sigtet for at have begået indbrud på stedet og blev taget med på stationen til nærmere afhøring.

Relaterede artikler

Nyeste artikler