4.7 C
Randers
tirsdag, april 23, 2024

Fortællinger om gaver og jul på Museum Østjylland med Randers Fortællinger

Randers Fortællerne og Museum Østjylland inviterer søndag den 12. december kl. 14.00-15.30 til en fornøjelig eftermiddag for børn og voksne på Museum Østjylland, Stemannsgade 2 i Randers, hvor mangen finurlig og fantasifuld historie om jul og gaver vil blive fortalt. 

Med deres stemmer og fantasi pakker Randers Fortællerne gaver ud. Scenen er sat i museets juleudstilling ”Fra mig til dig”- Gaver i 1.000 år, og der er fortællinger om bløde gaver, kantede gaver og gaver, som man ikke vidste, at man ønskede sig.

Randers Fortællerne Lisbeth Nielsen, Ann-Louise Lauridsen, Lisbeth Østergaard og Aase Klith har fundet deres allerbedste historier om gaverne og julen frem, og de glæder sig til med julelys i øjnene at give hver af historierne liv og sjæl i museets stemningsfulde ramme. Elsa Beskows fortælling om nissen i legetøjsvinduet er en af dem, og andre er historierne om den magiske mandelgave og nissemors bedste julegave, og der er mange flere.    

Der er lagt op til en hyggelig, forunderlig og nærværende eftermiddag i Museum Østjylland i Randers i selskab med fire fantasifulde fortællere med noget på hjerte.

Der er pause efter de første spændende fortællinger, og der serveres kaffe/te og småkager.

Entre: Gratis for børn til og med 12 år. 50 kr. for unge fra 13 år og voksne. Tilmelding nødvendig af hensyn til servering af kaffe/te og småkager på Fortællerne pakker gaver ud.

Alle gældende regler i forhold til Covid-19 bliver taget i brug.

Relaterede artikler

Nyeste artikler