15.3 C
Randers
lørdag, juli 13, 2024

Fotokonkurrencen: Fang Randers Kommunes sjæl på foto

Med ønske om at sikre høj arkitektonisk kvalitet i byer, naturområder, bygninger og byrum i fremtiden inviterer Randers Kommune til en fotokonkurrence. Alle interesserede kan bidrage med deres bedste bud på, hvor kommunens særlige kvaliteter findes. Borgernes fotos skal bruges i forbindelse med udviklingen af Randers Kommunes nye arkitekturpolitik.

Hvor gemmer sjælen sig i din by, dit lokalområde og din kommune? Hvor ser du de gode kvaliteter? Er det i landsbyen med de små huse og snoede stier, i landskaber med åbne vidder og grønne kiler eller i kontrasten mellem det nye og det gamle i byen og forstæderne? I en smuk bygning?

Det vil Randers Kommune gerne have borgernes bud på i forbindelse med udviklingen af kommunens nye arkitekturpolitik.

»Vi vil gerne have borgernes input til, hvad der særligt kendetegner Randers Kommune, hvor vi har de gode kvaliteter, og hvad der efter deres mening gør kommunen unik i sit udtryk,« siger Torben Hansen, borgmester i Randers Kommune.

Fotokonkurrencen løber frem til tirsdag d. 25. oktober 2022, og man kan sende sit bidrag via mail foto@randers.dk. Der er gavekort til cityforeningen på højkant til 1., 2. og 3. pladsen, og de bedste fotos bliver udstillet.

Borgernes billeder bliver præsenteret for Randers Byråd torsdag d. 10. november 2022 i forbindelse med et temamøde om arkitekturpolitikken. Arbejdet med Randers Kommunes nye arkitekturpolitik løber frem til medio 2023.

Relaterede artikler

Nyeste artikler