5.1 C
Randers
onsdag, april 17, 2024

 Frivillige fejres med en FRIGG

Frivillige i Randers og omegn inviteres til prisuddeling og netværksarrangement i anledning af Frivillig Fredag-ugen.

Frivillighed gør glad, frivillighed gør gavn, frivillighed gør godt! Det lokale frivilligcenter, Frivilligværket vil fejre, hædre og hylde frivilligheden i Randers og omegn. Det gøres med uddelingen af Frivilligprisen FRIGG, der uddeles onsdag d. 28. september kl. 17.30-20.00 i Nordisk Film Biografer Randers.

FRIGG er en sammentrækning af FRIvillighed Gør Godt, og prisen uddeles til de frivillige, der har gjort sig særlig bemærket eller gjort en særlig indsats for og i deres forening.

»Randers og omegn er hjemsted for en masse fantastiske frivillige, der gør så meget godt for andre. Det er vi stolte vidner til som frivilligcenter. Frivilligværket er til for at støtte de frivillige, men også for at fejre dem, og derfor uddeler vi FRIGG-prisen,«fortæller Louise Brown, der er leder af Frivilligværket.

Stem på de frivillige

En masse borgere har været inde og nominere frivillige til FRIGG-priserne, og nu kan du gå ind og stemme på de mange kandidater. Det kan du gøre på frivilligprisen.dk. Der er flere kategorier, heriblandt årets frivilligteam, årets U-25 frivillig og årets frivilligidé. Der er derfor mulighed for at hædre mange forskellige typer af frivillige.

Der er også de sjove kategorier årets frivilligromance, årets sjoveste frivillig og årets bedst klædte frivillig.

»Vi vil gerne lave et hyggeligt, underholdende, rørende og festligt show for de frivillige, og derfor har vi lavet et mix er seriøse og sjove priskategorier,«påpeger Louise Brown.

Frivillige til prisfest i biografen

Alle frivillige i Randers Kommune er velkommen til prisuddelingen i Nordisk Film Biografers store sal d. 28. september. Man kan tilmelde sig selv og sine medfrivillige via frivilligvaerket.nemtilmeld.dk.

»Vi glæder os til at fejre de frivillige, og fortælle dem hvor værdsatte de er hver og én. Ikke kun de nominerede, men alle frivillige i salen. Vi starter med at ryste dem sammen på kryds og tværs af foreninger og fællesskaber med et hyggeligt netværksarrangement. Herefter kan de læne sig tilbage i sæderne med søde sager fra LokalGrossisten og overvære prisuddelingen,«slutter Louise Brown.

FRIGG-prisen uddeles i forbindelse med markeringen af Frivillig Fredag ugen 2022 – Danmarks nationale fejring af frivilligheden.

Relaterede artikler

Nyeste artikler