15.3 C
Randers
lørdag, juli 13, 2024

Gå en tur med naturvejleder og støt Danmarks Indsamling

Randers Naturcenter har planlagt fem forskellige guidede gåture i naturen omkring Randers. Turene er for alle den 21. januar. Det koster 50 kroner for voksne og 25 kroner for børn og pengene går ubeskåret til Danmarks Indsamling og verdens sårbare børn. Det kræver ingen tilmelding på forhånd

Nyd skoven i solens sidste timer og få sanseoplevelser i Fladbro Skov, tag med på den handicapvenlige tur i Gudenåparken eller hop med på en tidsrejse i Paderup Mose. Alle gåture er til fordel for verdens sårbare børn. Randers Naturcenter har planlagt fem guidede ture i Randers natur, der foregår på forskellige tidspunkter i løbet af dagen den 21. januar.

»Vi glæder os til at gå ture med forhåbentlig mange mennesker, der vil med ud og opleve den fantastiske natur, vi har i Randers. Børns trivsel ligger os meget på sinde, og det er noget, vi arbejder med hver dag, så vi vil rigtig gerne støtte op om Danmarks Indsamling. For os er det her en oplagt mulighed, og vi donerer selvfølgelig alle pengene til verdens udsatte børn,« siger Maj Laurberg Jensen, der er naturvejleder på Randers Naturcenter.

På flere af turene vil naturvejledere fra Randers Naturcenter fortælle sjove naturfortællinger, fortælle naturhistoriske anekdoter og give sanselige oplevelser. Alle turene slutter med suppe eller en pølse på grillen.

Det koster 50 kroner for voksne og 25 kroner for børn at gå med på en tur. Det kræver ingen tilmelding, man møder bare op på mødestedet på dagen og betaler med MobilePay.

Læs mere om turene på randers.dk/danmarksindsamling

Planlagte ture:

En god naturoplevelse – på den halve tid (handicapvenlig)
● Længde: Ca. 1 km.
● Startsted og tid: Randers Naturcenter 10.30

Hop-on vandretur langs Gudenåen

● Længde: 8 km, 5,7 km og 2,9 km
● Tid og sted: Stranden i Stevnstrup kl. 9.30 (8 km.); Fladbro Kro kl. 10.00 (5,7 km); Fladbrovej/motorvejen 10.45 (2,9 km)
 
Skoven i solens sidste timer
● Længde: Ca. 1,5 km
● Startsted og tid: Skovhuset, Fladbrovej 134 kl. 14.30-17.00

Naturbevægelser
● Længde: Ca. 2,5 km
● Startsted og tid: Randers Naturcenter (10.15, 11.30 og 12.45)

På tidsrejse i Paderup Mose

● Længde: Ca. 3 km
● Startsted: Paderup Mosevej / Merkurvej, kl. 13:00

Relaterede artikler

Nyeste artikler