-6.4 C
Randers
tirsdag, november 28, 2023

GLS udvider og bygger nyt stort depot i Sdr. Borup ved Randers

Randers Kommune har solgt en 24.100 kvadratmeter stor erhvervsgrund til GLS Denmark A/S i Sdr. Borup. Her har virksomheden planer om at opføre et nyt depot, der skal være med til at sikre den fortsatte ekspansion i Midt- og Nordjylland. Når det nye depot er færdigbygget, er der samlet set udsigt til omkring 300 nye arbejdspladser.

»For Randers Kommune har det enormt stor betydning, at stærke virksomheder som GLS Denmark A/S vælger at etablere sig her. Det sender et klart signal til andre virksomheder om de gode muligheder, der er i Sdr. Borup. Samtidig er det en stor investering i vores kommune som skaber arbejdspladser under anlægsfasen og skaber nye lokale arbejdspladser på virksomheden fremover. Derfor ser jeg selvfølgelig frem til at byde GLS velkommen til Randers,« siger borgmester Torben Hansen.

Placering skal sikre fortsat vækst

GLS har gennem flere år haft tocifret vækst, og for fortsat at kunne ekspandere i Midt- og Nordjylland er Randers den helt rigtige placering til et nyt depot. Helt præcist i erhvervsområde Sdr. Borup, der byder på fornuftige priser, fleksible byggemuligheder og en attraktiv placering tæt på Motorvej E45.

»Som et vigtigt skidt på vores vækstrejse, er det med stor glæde, at vi netop har overtaget grunden i Randers. Det er samtidigt et klart udtryk for vores stålsatte fokus på fortsat at levere markedets højeste kvalitet og give kunderne den bedste oplevelse, når de bruger GLS,« siger Steen Kristensen, Managing Director v. GLS Denmark A/S.

300 nye arbejdspladser på vej

GLS går nu i gang med projektering og planlægning af det nye depot. Og det bliver med fokus på bæredygtighed – både med hensyn til energiforbrug på depotet og som forberedelse til, at en stor del af distributionsbilerne vil kunne køre på grøn strøm.

Når depotet er fuldt udbygget, er der udsigt til 300 lokale arbejdspladser på depotet og i de tilknyttede distributionsbiler.

Stigende interesse

Randers Kommune har i løbet af de seneste to år oplevet en stigende efterspørgsel på erhvervsgrunde i Sdr. Borup, hvor der nu er solgt over 140.000 kvadratmeter.

GLS følger med deres investering trop med virksomheder som Hörmann Danmark A/S, Sekura Cabins, Toppac A/S og Randers Jernstøberi, der ligeledes er i gang med at etablere sig i det populære erhvervsområde. 

— FAKTA —

Erhvervsområde Sdr. Borup ligger i det sydlige Randers, tæt på afkørsel 43 og omfartsvejen til Djursland. Grundene er velegnet til industri-, entreprenør-, service-, vognmands- og oplagsvirksomhed samt butikker til særlig pladskrævende varegrupper. I alt er der fortsat udbudt godt 240.000 kvadratmeter til salg.

Læs mere på Randers, Sdr. Borup, Syd

Relaterede artikler

Nyeste artikler