11.4 C
Randers
tirsdag, oktober 22, 2024

God mad og glade gæster til Åbent Hus

Madservice Kronjylland afholdt i sidste uge deres årlige og populære Åbent Hus-arrangement. Se billederne og mærk den gode stemning i galleriet nedenfor.

En liflig duft af dejlig mad ledte de besøgende fra p-pladsen og på rette vej mod køkkenet. En strøm af mennesker var kommet for at besøge Madservice Kronjylland torsdag den 5. september, og den gode stemning kunne mærkes på lang afstand.

I døren stod ældrerådet klar til at byde velkommen og sende de besøgende videre på en rundtur i køkkenet.

Her kunne gæsterne blive klogere på Randers Kommunes madordning og opleve de mange imponerende køkkenfaciliteter i arbejde. Overalt var der smagsprøver, og Madservice Kronjyllands personale stod med smil på læben klar til at fortælle om både maden og madservice.

I gården var der opsat telt, hvor gæsterne slutteligt blev budt på kaffe og kage. Flere tog plads under den bagende sol, mens snakken gik og lækkerierne blev nydt.

Som en ekstra overraskelse blev alle gæster tilbudt et gratis måltid mad, som de kunne tage med sig hjem derfra. Der blev uddelt over 300 måltider, og det skønnes, at langt over 300 gæster var forbi køkkenet. Fra Madservice Kronjylland skal der lyde en stor tak til alle dem, der deltog.

Læs mere om Madservice Kronjylland her: randers.dk/madservice-kronjylland/

Se billederne fra den hyggelige dag herunder.

Relaterede artikler

Nyeste artikler