23.6 C
Randers
søndag, juli 21, 2024

Gratis cykeltjek: Flere cyklister er nu klar til kampagne

Der var gang i cykelpumper og cykelolie i Randers i midtby, da cyklister på vej hjem fra jobbet fik et gratis cykeltjek en eftermiddag i april. Cykeltjekket er led i den landsdækkende kampagne VI CYKLER TIL ARBEJDE, der ruller i maj. Cykeltjekket skabte glæde hos cyklisterne:

»Det er en super god service til alle os cyklister, og det er en fin måde at gøre os opmærksomme på kampagnen,« siger Lis Vinther Olesen.

Hun påskønner at kunne cykle til sit arbejde i Randers. Tidligere tog hun bussen, da hun arbejdede i Århus:

»Det er skønt at kunne sætte sig op på en cykel og få motion og frisk luft på vej til jobbet. Mit blodtryk er også blevet bedre, efter jeg er begyndt at cykle. Jeg regner med, at jeg og mine kollegaer deltager i kampagnen i maj,« siger Lis Vinther Olesen.

Regionshospitalet Randers er klar

Den landsdækkende kampagne ruller på mange virksomheder i Danmark. Formålet et at få flere til at springe på cyklerne til jobbet. Pia Lanng, der er ansat på Regionshospitalet Randers, var forbi cykeltjekket for at få pumpet sin cykel:

»Vi er rigtig mange på Regionshospitalet Randers , der cykler til arbejde hver dag. Vi har deltaget i kampagnen i mange år. Hvert år får vi flere nye til at springe på cyklerne i kampagneperioden, hvor vi har sjove cykelkonkurrencer, som vi snakker om i pauserne,« fortæller Pia Lanng.

Om kampagnen

Den landsdækkende kampagne “VI CYKLER TIL ARBEJDE” ruller fra den 1.- 31. maj 2022.

Det er nemt at tilmelde sig Vi CYKLER TIL ARBEJDE. Man skal blot samle et hold af 2-16 kollegaer og tilmelde sig på kampagnens website www.vcta.dk/.

Deltagerne kan vinde flotte landsdækkende præmier. Randers Cykelby støtter kampagnen med lokale præmier. En kulturel oplevelse på Værket, middage på en restaurant og biografture.

Relaterede artikler

Nyeste artikler