15.3 C
Randers
onsdag, oktober 5, 2022

Gratis koncert med operasanger Dorthe Elsebeth Larsen og Lars Frost

Tirsdag d. 20. september kl. 19.30 er der koncertaften i Dronningborg Kirke, hvor operasanger Dorthe Elsebeth Larsen og ”den syngende sygeplejerske” Lars Frost leverer et varieret program, der spænder fra opera over operetter og musicals til danske sange.

Dorthe Elsebet Larsen er en dansk operasanger og filmskuespiller. Uddannet fra Det Kongelige Teater. Hun har sunget som solist på Det Kongelige Teater og medvirket i filmen ”Villa Paranoia” fra 2004 af Erik Clausen.

Hun vandt en international sang-konkurrence i Italien, som har ført til engagementer i New York, Washington, Moskva, Frankrig og Italien. Hun debuterede i Schweiz som Pamina i Tryllefløjten (Zürich, Baden og Basel). I London har hun sunget ved to operakoncerter i Covent Garden

Lars Frost voksede op i Dronningborg lige overfor kirken, gik på Østervangskolen og er student fra Randers Statsskole. Talentet for sang viste sig tidligt, og han kom med i koret ved Sct. Peders Kirke.

I sit arbejde som sygeplejerske er han kendt for at bruge sang, – deraf hans kælenavn ”den syngende sygeplejerske”.

Under et ophold på Rørvig Folkehøjskole hørte den klassisk uddannede operasanger Dorthe Elsebet ham synge. Hun kunne registrere et potentiale og opfordrede ham til at tage sangundervisning.

Senest er Lars Frost blevet kirkesanger i Torslunde Kirke.

Bekendtskabet med Dorthe Elsebet førte til mere end sang – de to blev gift i 2017 efter at havde kendt hinanden i flere år forinden, og nu bor de privat i Solrød Strand.

Der er fri entré til koncerten.

Relaterede artikler

Nyeste artikler