15.3 C
Randers
lørdag, juli 13, 2024

Grundlovsforhør om vold og trusler

Anklagemyndigheden ved Østjyllands Politi fremstiller torsdag kl. 12.00 en 50-årig mand i grundlovsforhør ved Retten i Randers. Han er bl.a. sigtet for grov vold, trusler og vidnetrusler.

Den 50-årige mand blev anholdt på sin bopæl i det nordøstlige Randers onsdag eftermiddag kl. 17.17 i forbindelse med politiets efterforskning af en sag om vidnetrusler.

Anklagemyndigheden anmoder om lukkede døre til dagens grundlovsforhør af hensyn til sagens efterforskning, og Østjyllands Politi har af samme årsag pt. ikke yderligere kommentarer.

Fængslet i fire uger for mistanke om dokumentfalsk

I en anden sag blev en 63-årig mand fængslet i fire uger. Han er sigtet for dokumentfalsk ved at have identificeret sig med et falsk nigeriansk pas samt en falsk opholdstilladelse.

Den 63-årige mand blev anholdt onsdag formiddag kl. 10.45 på en adresse i det sydvestlige Randers i forbindelse med en aktion mod social dumping.

Aktionen blev udført af Østjyllands Politi i samarbejde med Arbejdstilsynet og Skattetilsynet, hvor den 63-årige viste falske papirer til myndighederne og efterfølgende blev anholdt.

Han fremstilles i grundlovsforhør med henblik på varetægtsfængsling indtil en eventuel udvisning kan effektueres.

Den 63-årige mand blev ved grundlovsforhøret varetægtsfængslet i fire uger frem til torsdag d. 18. juni. Han kærede ikke kendelsen til landsretten

**

Relaterede artikler

Nyeste artikler