10.3 C
Randers
fredag, maj 10, 2024

Grundlovsforhør ved Retten i Randers

Østjyllands Politi fremstillede torsdag kl. 9.30 tre mænd på 17, 18 og 18 år i grundlovsforhør ved Retten i Randers. De tre mænd er sigtet for røveri, vold og ulovlig tvang ved den 25. august i år at havde trængt ind i en lejlighed i Grenaa, hvor de overfaldt en 18-årig mand med flere slag og bl.a. tog nogle parfumer og en kasket fra ham.

Derudover tog de ifølge sigtelsen kvælertag på en 16-årig dreng, som også blev slået og fik klippet noget af håret af.

Efterfølgende tvang de ifølge sigtelsen den 18-årige til at sætte sig ind i en bil, hvorefter han blev kørt hen til en hæveautomat for at hæve nogle hundrede kroner til dem. 

Den 17-årige og den ene 18-årige er desuden sigtet for vidnetrusler ved have truet den 16-årige og den 18-årige for at afholde dem fra at kontakte politiet.

Østjyllands Politi fik anmeldelsen om forholdet i begyndelsen af september og har siden efterforsket sagen intensivt.

De tre mænd og de to forurettede kender hinanden, men Østjyllands Politi ønsker ikke på nuværende tidspunkt at oplyse yderligere detaljer om sagen af hensyn til den videre efterforskning.

Anklagemyndigheden anmoder om lukkede døre ved grundlovsforhøret i sagen.

Grundlovsforhør ved Retten i Randers kl. 13.00

Også klokken 13.30 er der grundlovsforhør. Her fremstiller Østjyllands Politi en 24-årig mand og en 21-årig mand i grundlovsforhør. De sigtes begge for besiddelse af skydevåben efter straffelovens § 192a ved at have været i besiddelse af en pistol og en riffel samt et større antal patroner.

Skydevåbnene blev torsdag fundet af Østjyllands Politi på en adresse i Langå-området. 

Af hensyn til den videre efterforskning ønsker Østjyllands Politi p.t. ikke at oplyse yderligere om sagen. 

Anklagemyndigheden anmoder om lukkede døre ved grundlovsforhøret.

Mere politistof fra Randers

Onsdag kl. 16.36 blev en 28-årig mandlig knallertfører standset på Hobrovej i Randers C. Da han virkede påvirket af euforiserende stoffer og er frakendt kørekortet, blev han anholdt og sigtet for både narkokørsel og kørsel i frakendelsestiden.

Natten til torsdag kl. 00.38 blev en 38-årig mandlig bilist anholdt og sigtet for spritkørsel, da han blev standset af en patrulje på Randersvej i Langå. 

Natten til torsdag kl. 02.26 blev en 31-årig mandlig bilist anholdt og sigtet for spritkørsel, da han blev standset af en patrulje på Vester Altanvej i Randers C.

Relaterede artikler

Nyeste artikler