-6.4 C
Randers
tirsdag, november 28, 2023

Håndværker- og Industriforeningen støtter førstehjælpen på Tradium

Med en donation på 20.000 kr. har Randers Håndværker- og Industriforening været med til at sikre nyt udstyr og et rullende klasseværelse til førstehjælpsinstruktion på Tradium.

Førstehjælp er en vigtig del af en håndværkeruddannelse. Derfor vakte det stor glæde på Tradium, da Randers Håndværker- og Industriforening gav Tradium en donation på kr. 20.000,- til førstehjælpsfaciliteter fra de midler, foreningen har til rådighed fra Varelotteriet

»Mange af vores elever ender på arbejdspladser, hvor der er gæster og kunder, de skal tage ansvar for, og det er også vigtigt, at de kan træde hjælpende til, hvis der sker en arbejdsulykke. Derudover bliver det mere sikkert for os alle at få et hjertestop, jo flere der ved, hvordan man yder den rette førstehjælp. Derfor tager vi førstehjælp meget seriøst på Tradium,« fortæller Tina Miller, der er førstehjælpsinstruktør på Tradium og underviser på skolens hotel-, køkken- og restaurantuddannelse.

Bedre førstehjælp
Pengegaven fra Randers Håndværker- og Industriforening har Tradium efter sommerferien brugt til at gennemgå førstehjælpsudstyret og indkøbe nyt. Det nye udstyr tæller blandt andet nye hjertestarter-simulatorer og nye livagtige træningsdukker, hvor eleverne træner hjerte-lunge-redning og heimlich-manøvre. Derudover er der indkøbt en vogn til alt førstehjælpsudstyret, så det nu fungerer som et rullende klasseværelse, der bruges af alle Tradiums uddannelser på Vester Alle.

»Vi er meget glade for det nye udstyr. Det giver respekt om faget, men det er også meget vigtigt at eleverne træner på nyt udstyr, så det svarer til det, de vil møde ud på deres arbejdsplads. På den måde gør det nye udstyr dem også til endnu bedre førstehjælpere,« fortæller Tina Miller.

Relaterede artikler

Nyeste artikler