4.7 C
Randers
tirsdag, april 23, 2024

Hashhandler anholdt efter godt tip

En opmærksom borger kontaktede søndag kl. 18.25 politiet og fortalte, at han netop havde set en kvinde gå og sælge stoffer i hans kvarter på Nattergalvej i Randers C.

En patrulje kørte til stedet og observerede lidt på afstand og kort efter deres ankomst, kunne de se den omtalte kvinde give en sølvpapirskugle til en mand, som gav hende en pengeseddel retur.

Da betjentene gav sig til kende og gik hen mod kvinden og manden, smed manden hastigt sølvpapirskuglen fra sig. Det viste sig, at der var hash i kuglen, og den 42-årige mand blev sigtet for besiddelse af euforiserende stoffer.

Kvinden blev visiteret, og da hun havde en del sølvpapirskugler med hash på sig, blev hun anholdt og sigtet for salg af stoffer. Efterfølgende blev kvindens lejlighed i Randers C ransaget, og her fandt politiet flere poser med hash og nogle tusinde kroner i kontanter. Både stoffer og penge blev beslaglagt.

Øvrige nyheder fra Østjyllands Politi

Brand på Lokalcenter

Natten til mandag kl. 01.33 fik Østjyllands Politi en anmeldelse om, at der var udbrudt brand på Lokalcenter Havkær på Mosealléen i Tilst. Branden var opstået i en af beboernes lejligheder, der havde fået en del sodskader, ligesom en terrasserude var blevet knust – formentlig på grund af varmen fra ilden. Der var ikke nogen personer i lejligheden, og brandvæsnet havde fået slukket branden, da politiet ankom til stedet.

14 beboere var blevet evakueret fra den bygning, hvor branden var opstået. Tre af dem blev kørt til hospitalet for at blive tjekket for røgforgiftning, men de havde det umiddelbart fint og kan formentlig komme hjem igen senere i dag.

Politiets brandteknikere skal i løbet af ugen undersøge lejligheden nærmere med henblik på at få afklaret, hvordan branden opstod.

Anholdt for narkokørsel – havde falsk handicapskilt i bilen

En patrulje standsede søndag kl. 16.20 en bil på Mariagervej i Randers NV med en 49-årig mand bag rattet. 

Da den 49-årige virkede påvirket af stoffer, foretog betjentene en narkometertest på manden, og da den indikerede, at han var narkopåvirket, blev han anholdt og sigtet for narkokørsel.

Under den efterfølgende ransagning af bilen, fandt betjentene et forfalsket handicapskilt, som bl.a. bruges ved parkering. Skiltet blev beslaglagt, og den 49-årige blev sigtet for dokumentfalsk.

Relaterede artikler

Nyeste artikler