5.8 C
Randers
fredag, april 19, 2024

Hjemmeværnskompagni HVIDSTEN afholder nytårsgudstjeneste i Randers


Lørdag den 14. januar 2023 kl. 14.00 afholder Hjemmeværnskompagni HVIDSTEN sin traditionelle nytårsgudstjeneste i Sct. Mortens Kirke, Randers

Prædikant vil være sognepræst og tidligere feltpræst Søren Dam Kjeldsen, Øster Bjerregrav og Ålum Sogne.

Under gudstjenesten vil der være musikalske indslag fra Hjemmeværnets Musikkorps Århus.

Gudstjenesten forventes at vare 45 minutter.

Hjemmeværnets lokale enheder vil være præsenteret med fanekommandoer, ligesom der deltager fanekommandoer fra soldaterforeninger, veteranforeninger og andre forsvarsinteresserede organisationer i Randersområdet.

Alle interesserede er velkomne til at deltage i gudstjenesten.

Hjemmeværnskompagni HVIDSTEN, der afholder nytårsgudstjenesten, er hjemmehørende på Hjemmeværnscenter Randers kaserne.

Kompagnichef, kaptajn Finn Bødtker udtaler:

»Hjemmeværnets Nytårsgudstjeneste i Randers er en tradition, som Hjemmeværnskompagni HVIDSTEN har taget med sig fra Hærhjemmeværnsdistrikt Østjylland og tidligere fra Hærhjemmeværnsdistrikt Djursland.«

Kompagnichef, kaptajn Finn Bødtker

Efter 2 års COVID-19 pause er det i år 15. gang i nyere tid at Hjemmeværnet afholder Nytårsgudstjeneste i Sct. Mortens Kirke.

Nytårsgudstjenesten har til formål at fejre nytåret og at samle hjemmeværnssoldater og øvrige forsvarsinteresserede i Randersområdet til en uformel parole og opstart på det nye år.

»Det er derfor en fornøjelse hvert år også at se de deltagende faner fra soldater- og veteranforeningerne og de mange deltagere i nytårsgudstjenesten,« siger kompagnichef, kaptajn Finn Bødtker.

Sognepræst Søren Dam Kjeldsen

Relaterede artikler

Nyeste artikler