15.2 C
Randers
torsdag, september 19, 2024

Højtuddannet arbejdskraft til Randers: Helena fandt vejen til arbejdsmarkedet på Karrieredagen

Karrieredagen dannede igen i år rammen for mødet mellem lokale virksomheder og højtuddannede jobsøgende fra Aarhus, Aalborg og omegn.

Randers Kommunes borgmester Torben Hansen bød deltagerne velkommen til Karrieredagen 2024, onsdag 18. september:

»Tak fordi I er kommet til Randers for at udforske jeres karrieremuligheder! Karrieredagen er en fantastisk mulighed for at få skabt kontakt til en masse udviklingsorienterede virksomheder. Jeg håber, at dagen bliver en øjenåbner for de mange karrieremuligheder, der findes i vores kommune,« sagde Torben Hansen.

Torben Hansen satte også ord på kommunens stærke erhvervsliv.

»Randers har som lokalområde rigtigt godt gang i hjulene – og derfor har vi brug for jer. Jeres viden og tilgange kan være med til at skabe bæredygtig udvikling og vækst for vores erhvervsliv,« sagde Torben Hansen.

Efter åbningstalen kunne de mange deltagende besøge de 29 virksomheder, som havde stand på messen.

Karrieredagen ledte til job

Blandt årets deltagere var Helena Falsig, som sidste år deltog som jobsøgende og i år vendte tilbage som repræsentant for Sparekassen Kronjylland.

»Sidste år var jeg jobsøgende og så Karrieredagen som en fantastisk mulighed for at møde virksomheder ansigt til ansigt i stedet for blot at sende ansøgninger. Jeg var heldig at få en god samtale med Sparekassen Kronjylland, fulgte op, søgte uopfordret og fik senere et opkald. Nu står jeg her som HR-medarbejder,« fortæller Helena Falsig fra Sparekassen Kronjylland.

Karrieredagen er blevet et vigtigt årligt tilbagevendende samlingspunkt for lokale virksomheder og højtuddannede jobsøgende fra kommunens omegne, som er på udkig efter at gøre karriere. Og for Helena Falsig blev Karrieredagen en direkte vej til hendes nuværende job.

»Jeg vil 100% anbefale Karrieredagen. Det er en fantastisk mulighed for at netværke og udvide sine horisonter. Jeg troede ikke, at min baggrund ville passe til en bank, men her står jeg i dag,« siger hun.

Relaterede artikler

Nyeste artikler