5.9 C
Randers
fredag, marts 29, 2024

Hund Forbi aktivitetsdag er tilbage

Endelig kan Randers Dyrehospital igen invitere til Hund Forbi aktivitetsdag efter to års pause grundet corona. Det sker søndag den 12. juni kl. 11-16 på plænen ved kasernen, hvor der vil være hundeshows, børnesjov, konkurrencer med fede præmier, boder og en masse hygge. Overskuddet går til udsatte randrusianeres kæledyr.

Søndag den 12. juni går det løs med hundeshows og en masse andre aktiviteter for både børn og voksne såsom hoppeborg, lotteri med fede præmier, konkurrencer, kage- og madboder og man kan møde hundeklubber, – behandlere og trænere i teltene. Kort sagt en hel masse hygge på kaserne-plænen ved Randers Dyrehospital. Dyrlægerne og team inviterer nemlig til Hund Forbi, hvor hele overskuddet fra dagen går til dyrlægebehandling af udsatte randrusianeres kæledyr.

Arrangementet er for alle – med og uden hund – og kræver ikke forhåndstilmelding.

En hund for en hund

Man kan støtte arrangementet med 100 kr. og så deltager man i den fælles gåtur, der starter kl. 11.15 fra dyrehospitalet, man får et aktivitetsklippekort til aktiviteter, som din hund kan prøve og man får mulighed for at vinde hovedpræmien i vores lotteri. Det koster 100 kr. pr. hund, der deltager, og pengene går til dyrlægebehandling af udsattes kæledyr. Du tilmelder dig bare, når du kommer på plænen kl. 11.

Efter gåturen går hundeopvisningerne på plænen i gang og der vil frem til kl. 16 ske noget i arenaen. Der vil bl.a. være dogdancing, opvisning med politi-, militær- og jagthunde, agility og nosework. Klubber og trænere viser, hvordan de arbejder med deres hunde. Imellem opvisningerne kan man besøge boderne med mad, kage og drikke eller hundestandene, hvor trænere står klar til at fortælle og demonstrere.

Penge til medicin og operationer

»Vi glæder os altid til Hund Forbi, og i år glæder vi os ekstra meget efter to års pause. Vi får snakket og hygget med en masse og kan se, hvordan der opstår hundenetværk på kryds og tværs mellem deltagerne. Vi møder altid nye mennesker og hunde og det er jo bare smadderhyggeligt. Vi glæder os også, fordi vi får samlet penge ind til udsattes kæledyr. Og det er der stærkt brug for,« siger dyrlæge Lone Plum på vegne af hele Randers Dyrehospitals team.

Hund Forbi aktivitetsdagen er et led i Randers Dyrehospitals samarbejde med Randers Kommune og værestedet Perron 4 om dyrlægebehandling af udsattes kæledyr. To gange om året tilser og behandler dyrlægerne kæledyr på værestedet på frivillig basis. Borgerne visiteres af Randers Kommune til denne hjælp. Pengene fra Hund Forbi dagen går til medicin og større operationer for de dyr, der har behov for dette.

Randers Dyrehospital håber derfor at se rigtig mange deltagere, som vil give et bidrag. Man kan komme både med og uden hund og programmet kan ses på:
randersdyrehospital.dk/hund-forbi

Man kan også vælge at støtte på MobilePay 10454.

Billedtekst: Hund Forbi aktivitetsdagen på Randers Dyrehospital foregår den 12. juni kl. 11-16.

Relaterede artikler

Nyeste artikler