15.2 C
Randers
onsdag, maj 8, 2024

I Øst- og Kronjylland bliver vi forbigået med infrastrukturprojekter

Læserbrev af Nick Zimmermann, folketingskandidat for DF

Folketinget har frem mod 2035 afsat 160 milliarder kroner til infrastruktur – men ikke så meget som en krone til udvidelsen af E45 fra Århus til Randers, en forbindelse over Randers Fjord eller udbygning af Rute 15 mod Tirstrup, som vil gavne hele Djursland!

Det viser igen, at vi endnu engang i Øst- og Kronjylland bliver fuldstændig forbigået med infrastrukturprojekter! Derfor er jeg rigtig glad for, at jeg sammen med Morten Messerschmidt nu garanterer, at hvis jeg bliver valgt til Folketinget, så vil vi allerede ved første finanslov sætte alt ind på, at der skal afsættes midler til en ny forbindelse over Randers Fjord, en udvidelse af E45 og en udbygning af Rute 15 mod Tirstrup! 

For Østjylland skal ikke længere forbigås når det handler om midler til infrastruktur! 

Det debatterede jeg med Anders fra Enhedslisten, der sammen med Venstres transportordfører og Socialdemokraterne desværre udtaler, at de ikke vil bruge de nødvendige midler til infrastruktur i Kronjylland, og det vil jeg være! 

Det er jeg naturligvis ked af, at de ikke vil, men det viser endnu engang behovet for en stærk stemme i Folketinget, der vil kæmpe for infrastruktur og udvikling i hele Østjylland! 

Enig? Så håber jeg på din opbakning d. 1 november!

Relaterede artikler

Nyeste artikler