-6.4 C
Randers
tirsdag, november 28, 2023

Ingen dramatik på Randers VUC og HF

Episoden på Randers VUC og HF har ikke haft nogen påvirkning af skolen i dag, og undervisningen er foregået som hidtil oplyser skolens rektor.

Ledelsen har haft en snak med studievejlederne, og de er orienteret om, at hvis nogen ønsker en samtale, så står vi parate. Men indtil videre er der ingen elever, som har haft behov for ekstra støtte.

Skolen har haft et beredskab af studievejledere, som kunne henvise til krisehjælp såfremt der skulle være behov for det. Der er dog ingen elever, som har henvendt sig.

»Det hele har været meget stille og roligt uden nogen form for dramatik,« understreger rektor og ingen dramatik,« oplyser rektor Lena Søllingvraa Lindblad.

Nogle elever havde hørt rygter om, at den 16-årige havde udtalt sig uheldigt, mens andre elever overfor skolen fremhævede, at der var tale om misforståelser, og fordi den 16-årige har en sort humor.

Derfor arbejdes der fortsat på at finde ud af, om den 16-årige skal tilbage til skolen, og ledelsen har talt med hans klasse om, hvordan de kan bakke ham op. Flere klassekammeraterne er klar til at modtage ham.

»Han er enormt ked af det, men har besluttet, at han gerne vil tilbage på skolen,« fortæller Lena Søllingvraa Lindblad.

»Vi vil helt klart tage en samtale med ham, og forklare at han skal passe på med sin form for humor, og det er der flere af hans kammerater, som gerne vil hjælpe til med« siger rektoren.

»Vi havde en længere samtale med ham og hans familie i går, om alle var enige om, at han har brug for en pause fra skolen, og bearbejde situationen, som nu vurderes,« pointerer Lena Søllingvraa Lindblad.

Skolen har projektuge i denne uge, og herefter vil den 16-årige muligvis være at finde på skolen igen allerede på mandag.

Episoden giver også lejlighed til at tage en snak med eleverne om, hvordan man begår sig på de sociale medier, og vigtigheden af ikke at løbe med en halv vind, og dele alt muligt, som der ikke er belæg for.

Relaterede artikler

Nyeste artikler