Direkte fra en radioudsendelse på P4 i Aarhus forcerede Inger Støjberg og hendes kampagnefolk, samtlige trafikale problemer, og tog opstilling på Østervold.
Den store bus med påskriften ”Danmarksdemokraterne” tiltrak mange nysgerrige, og straks stod folk i kø for at få taget en selfie. Men der var også mange, som ville tale politik.
Som alle andre steder, hvor politikerne kommer hjem, var der bekymrede og fortvivlede vælgere, som ikke ved hvordan de skal betale den næste el- og gasregning.
Inger Støjberg var meget forstående, og lovede at tage problematikken op sammen med de øvrige partier, snarest efter at valget er overstået.
Det var meget alsidige emner, som vælgerne ville tale med Inger Støjberg om. Men også fleksjob og psykiatri blev diskuteret.
Der var også gensynsglæde hos mange af de fremmødte. Det var primært tidligere medlemmer af Venstre, som havde forladt partiet, og fulgt Inger Støjberg over i Danmarksdemokraterne.
Et ægtepar fremviste stolt en kopi af udmeldelsen af Venstre, og indmeldelse af Danmarksdemokraterne.
Inger Støjberg kom humpende på krykker, men hun afviste på det kraftigste, at hun er ude på at høste sympatistemmer. I 1960 førte formand Aksel Larsen en historisk valgkamp for det nystiftede SF med et brækket ben.
Med i kampagnebussen var en del andre folketingskandidater. Det var stort set frafaldne medlemmer af Dansk Folkeparti, som havde skiftet til Danmarksdemokraterne.
De fire lokale folketingskandidater i Østjyllands storkreds var til stede. Det var Hans Kristian Skibby, Linda Englyst, Lene Glarbo og Erik Engholm Poulsen.
Efter 45 hektiske minutter i Randers kørte bussen til Holstebro, hvor der var ”hyggelig aften” sammen med den konservative formand Søren Pape Poulsen.
Se et interview med Inger Støjberg nederst i artiklen.