4.7 C
Randers
tirsdag, april 23, 2024

Julen starter mandag d. 8 november 2021 i Randers Storcenter

Julestemning og hygge for børn i alle aldre

Julen starter i Randers Storcenter i uge 45, hvor kan du opleve årets juleudstilling, som er med mekaniske nisser og dyr, der lever i harmoni med hinanden i skoven.

Nisserne er godt i gang med forberedelserne til jul og nytår, men der er selvfølgelig også tid til lidt drillerier. I udstillingen finder du også den store eventyrlige kronhjort og svanen med det smukkeste julelys. Og selvfølgelig er der også det største og smukkeste juletræ med kugler og lys i udstillingen.

Stop op og nyd det smukke syn, som også er en fantastisk baggrund for smukke julefotos.

Julemanden og nissemor i centret hver weekend op til jul
Julemanden og nissemor besøger Randers Storcenter hver weekend op til jul. Første gang er lørdag d. 13. november. Du finder dem på Store Torv.

Her vil du kunne tage fotos sammen med dem, fortælle dine ønsker og få lidt julegodter med derfra. Måske er du allerede nu klar til at droppe sutterne, så er de naturligvis klar til at tage dem med herfra. De bytter dem gerne for en bamse.

Nissemor hjælper dig til at få taget et godt billede, og naturligvis i trygge rammer.

JULE-KRAN med præmier for over 50.000 kr.
Som noget nyt kan alle kunder i Randers Storcenter prøve den sjove JULE-KRAN som står i juleudstillingen på Store Torv. Når du prøver den, har du mulighed for at vinde masser af præmier og gaver – hver dag op til jul. Der er præmier for over 50.000 kr.

Det er gratis at prøve, og det eneste du skal bruge er Randers Storcenters APP´en. I appen kan du nemt få adgang til særlige værdikuponer og tilbud – og muligheden for at prøve den sjove JULE-KRAN. Du får appen ved at downloade den i App Store eller Google Play. Hver gang du besøger centret kan du dagligt modtage point (husk bluetooth slået til), som du bla. kan bruge til at aktivere kranen. Dine første 10 point får du når du downloader appen.

Åbent alle dage frem til jul
Hver dag op til jul holder butikkerne og Bilka åbent, og det samme er årets juleudstilling.

Alt sammen for at gøre oplevelsen i Randers Storcenter – mere hyggelig og spredt ud på lang tid. Se tider og beskrivelser på randersstorcenter.dk.

Relaterede artikler

Nyeste artikler