11.8 C
Randers
lørdag, maj 25, 2024

Kære senior – bliv underholdt, informeret og trakteret

Festugen og Ældrerådet har slået sig sammen om at tilbyde en spændende eftermiddag med informationer, stande, lækker underholdning og selvfølgelig en god kop kaffe og kage. Mød op den 15. august klokken 13.30 og giv dig selv en forrygende oplevelse og ny viden.

Det bliver et overflødighedshorn af indtryk, når dørene til Arena Randers åbner tirsdag i Randers Festuge klokken 13.30. Inde i Arenaen står over 10 forskellige stande klar med vidt forskellige temaer om, hvad der kan gøre livet lidt eller en del lettere for pensionister. Mangfoldigheden er stor. Madservice Kronjylland viser, hvor lækker mad kan laves i større portioner.

Økobageren præsenterer lækre kager. Der er informationer om bustrafik, Borgerservice tager imod, biblioteket viser sig frem, og høre- og synscenter Midt viser det sidste nye inden for deres felt, og det generelle tager Hjælpemiddelhuset sig af. Frivilligguiderne fortæller om det spændende arbejde, de gør for plejehjemsbeboerne og meget mere.

– Cirka klokken 14.45 går vores dygtige Randers Kammerorkester under ledelse af David Riddell på scenen, og han har inviteret ingen ringere end Annette Heick med, så der bliver dejlig underholdning og mon ikke, der bliver mulighed for at synge med, hedder det i en pressemeddelelse fra Randers Kommune.

Eftermiddagen åbnes officielt klokken 14.30, hvor borgmester Torben Hansen byder velkommen sammen med konferencier Peter Westphael fra Randers Teater og Åse Boje, formand for Ældrerådet, informerer også kort om, hvad der rører sig lige nu.

– Alle sejl er sat til for at give gæsterne en fantastisk oplevelse, og det er ganske gratis. Og vi havde nær glemt det: Der er naturligvis kaffe og kage, oplyser kommunen i pressemeddelelsen.

Relaterede artikler

Nyeste artikler