2 C
Randers
onsdag, februar 28, 2024

Kokain, penge og våben beslaglagt

Østjyllands Politi reagerede torsdag eftermiddag på tip om et muligt narkosalg på en adresse i Randers NV, og det førte til anholdelse af en 38-årig mand. 

Under en ransagning på adressen fandt betjentene nemlig noget kokain, en del ulovlige piller, flere salgsposer og et større kontantbeløb. Kokain og penge blev beslaglagt, og den 38-årige blev anholdt og sigtet for besiddelse af euforiserende stoffer med henblik på salg. 

Da der også lå et par macheter, en totenschlæger og noget ulovligt fyrværkeri, blev han også sigtet for overtrædelse af knivloven, våbenloven og fyrværkeriloven.

**

Mere 112-stof fra Randers

Ung mand sigtet efter fund af ulovlige piller

Østjyllands Politis specialpatrulje rykkede torsdag omkring kl. 22.00 ud til en adresse i Randers SØ, hvor de havde mistanke om, at der var narkotika.

Under en ransagning fandt betjentene en mindre mængde ulovlige piller, som en 16-årig ung mand erkendte var hans. Fundet fik politiet til at ransage en anden adresse i Randers-området, som den 16-årige har tilknytning til. 

Her blev der fundet en større mængde ulovlige piller, og den 16-årige blev derfor sigtet for besiddelse af euforiserende stoffer med henblik på salg.


Relaterede artikler

Nyeste artikler