4.7 C
Randers
tirsdag, april 23, 2024

Kom og leg teater på Jens Otto Krags Plads

I de flotte containere kan skolelærere, pædagoger, børn og deres forældre træde ind i en eventyrlig verden af dramatik, opera, ballet og musik.

Prøv bl.a. at træne balletrin foran et stort spejl som i en rigtig prøvesal, lyt jer klogere på forskellige instrumenter fra orkestergraven eller klæd jer ud i kostumer og leg jeres egne teaterstykker.

Postyrium på hjul bringer magien fra Det Kongelige Teater ud i hele Danmark og giver kreativiteten og legen luft under vingerne. Siden Postyrium på hjul slog dørene op i september 2021 har tusinder af børn og deres voksne lagt vejen forbi den magiske teaterlegeplads.

Det Kongelige Teaters mobile børneunivers Postyrium på hjul er lige nu i Randers, hvor det kan opleves ganske gratis fra den 6. til den 11. september 2023 på Jens Otto Krags Plads, 8900 Randers C.

Skoler og institutioner kan booke tid på hverdagene fra kl. 9 – 14.15 i 45 minutters intervaller, og derudover er Postyrium åben for børn og barnlige sjæle frem til kl. 16 på hverdage og fra kl. 10 – 16 lørdag og søndag den 9. og 10. september.

Læs mere om Postyrium på hjul på Det Kongelige Teaters hjemmeside
www.kglteater.dk/postyrium

Relaterede artikler

Nyeste artikler