-1.4 C
Randers
torsdag, november 30, 2023

Kom til et velsmagende arrangement i et moderne storkøkken

Torsdag den 8. september er der åbent hus i det store produktionskøkken hos Madservice Kronjylland, der leverer middagsmad til godt 900 pensionister i Randers Kommune og en del af de varme måltider til ældrecentrenes caféer, plejeafdelinger og boenheder.

Oplev et moderne storkøkken, få en snak med personalet og smag på både traditionelle og nye retter, når Madservice Kronjylland inviterer til åbent hus for alle interesserede i hovedkvarteret på Falstersvej i det sydlige Randers.

»Vores medarbejdere har god tid til at snakke med gæsterne om både tilberedning af maden og de forskellige muligheder for levering af måltider via Madservice Kronjylland. Ældrerådets repræsentanter i smagspanelet, der står for kvalitetstjek af måltiderne på ældrecentrene, står også til rådighed for spørgsmål på dagen,« fortæller Marianne Sloth, leder af Madservice Kronjylland.

Der er kaffe på kanden og smagsprøver på forskellige retter for alle besøgende til åbent hus arrangementet, hvor alle interesserede kan møde op.

Grønne retter, genbrug og gode gamle klassikere

Madservice Kronjylland udvikler hele tiden på udbuddet af retter til deres kunder, og til åbent hus arrangementet kan man blandt andet få en smagsprøve på en af nyhederne; gulerodsfrikadeller.

»Selvom det stadig er de klassiske retter som gule ærter, bøf med løg og de traditionelle frikadeller, der er mest efterspurgt på menuen, så eksperimenterer vi stadig med nyt og tilbyder flere forskellige grønne retter med fokus på klimavenlighed,« fortæller Marianne Sloth.

Der er også mulighed for at blive klogere på sortering af emballage, der i forvejen er lavet af 60-70 procent genbrugsmateriale.

Arrangementet foregår torsdag den 8. september fra kl. 12-15 på Falstersvej 2 i Randers SV. Hvis man ikke selv har mulighed for transport, er der gratis kørsel fra busterminalen i Randers centrum kl. 11.45, 12.30 og 13.00.

Relaterede artikler

Nyeste artikler