9 C
Randers
søndag, maj 12, 2024

Koncert med bizar klaverduo

Den belgiske klaverduo duo b!z´art spiller søndag den 1. oktober kl. 15 på Værket i Randers. Koncerten er arrangeret af Kammermusikforeningen BRAGE.

Duo b!z´art blev grundlagt i 2004 af to passionerede musikere, Geoffrey Baptiste og André Roe, efter de har afsluttet deres studier på Royal Conservatoire i Bruxelles.

Ved koncerten i Randers opfører de firhændigt på klaver værker af Debussy, Schumann, Brahms, Mozart og Emmanuel Chabrier.

Geoffrey og André, der begge er udstyret med en stærk kunstnerisk personlighed, deler kærligheden til klavermusik med publikum i hele Europa samt i Kina. 

Musikalsk går deres smag fra romantik til musik fra det 20. århundrede, og de kombinerer gerne ubestridte mesterværker med uretfærdigt glemte værker. 

Ved siden af mere traditionelle koncerter tilbyder de også forestillinger, der kombinerer musik, teater og visuel projektion til en “komplet” lidenskabelig oplevelse for publikum.
Derudover lægger de stor vægt på at dele deres passion med de unge og giver regelmæssigt koncerter for børn – enten i partnerskab med forskellige kulturinstitutioner eller direkte med og på skolerne.

Relaterede artikler

Nyeste artikler