18.5 C
Randers
tirsdag, maj 14, 2024

KorCamp for børn

I den sidste uge i skolernes sommerferie holder Sangkraft Randers KorCamp for sangglade børn i alderen 8-11 år.

Fra tirsdag den 8. august og indtil fredag den 11. august vil der være sang, bevægelse, dans og leg. Der skal arbejdes med stemmerne, læres skøn musik og noder og rytmer præsenteres gennem kortspil, lege og forskellige opgaver.

Instruktørerne er både lokale kræfter i form af korledere fra Skt. Andreas, Sct. Peders og Sct. Clemens kirker og gæster fra bl.a. Legende Musikteori og kordirigent og instruktør Christine Toft Kristensen.

Dagene starter kl. 9. og varer til kl. 15. Børnene skal møde i Skt. Andreas Kirke, der ligger på Hadsundvej 81. Her har Sangkraft Randers fået lov til at låne lokaler. Sammen med gymnastiksalen og udendørs arealer på Nørrevangsskolen vil kirke og skole danne ramme for KorCampens første tre dage. Den sidste dag afsluttes der med koncert på Kirketorvet kl. 14 og derfor mødes børnene denne dag i salen på Kulturhuset, så man kan gå til Kirketorvet over middag.

Sangkraft Randers blev dannet i 2020 og har til formål at udbrede glæden ved og interessen for sang og korsang i hele Randers Kommune. Sangkraft Randers er en del af et landsdækkende netværk af selvejende institutioner hvor formålet er at give børn og unge lyst og mulighed for at synge i kor og udvikle korarbejde i skoler og institutioner.

KorCampen er et nyt tiltag i Sangkraft Randers og takket være økonomisk støtte fra Randers Nordre og Søndre Provsti er det gratis at deltage i dagene. Pladserne på KorCamp 2023 fordeles efter først til mølle-princippet og tilmeldingen er bindene.

Tilmelding sker på Sangkraft Randers hjemmeside og tilmeldingsfrist er 1. juli.

Relaterede artikler

Nyeste artikler