4.7 C
Randers
tirsdag, april 23, 2024

Kreativ vinterferie på Randers Naturcenter

Børn og deres voksne inviteres til kreative ferieaktiviteter i naturen samen med Randers Naturcenter. Det sker i dagene tirsdag 13. februar – torsdag 17. februar, kl. 10-14.

Mens vi alle venter på årsprogrammet fra Randers Naturcenter, kan vi glæde os til årets første åbne aktiviteter for hele familien i vinterferien 2024. Her kan feriens gæster prøve kræfter med sin kreative side og forskellige naturmaterialer.

Biologerne og naturformidlerne på Randers Naturcenter gør klar til, at I kan lege med pil. Lav jeres egne pileblyanter med udskæringer. Skær flotte pileperler til armbånd eller halskæder. Eller måske vil I hellere lave et fuglefoderbræt med pil. I kan også prøve kæfter med at snitte og dekorere jeres helt egne naturfolk, lave en fin snurretop eller snitte en svamp, der kan dekoreres og stilles flot i vindueskarmen derhjemme.

»Vi har lavet manualer til alle aktiviteterne, så det er nemt at komme i gang. Og der er bestemt plads til, at vinterferiens gæster kan sætte sit præg på kreationerne. Alt sammen naturligvis under kyndig vejledning, hvis der er brug for det,« siger biolog Maria Stenbye Cornett fra Randers Naturcenter.

Alle dagene tænder Randers Naturcenter op i bålet, hvor de besøgende kan varme deres medbragte mad over gløderne. Trænger I til at strække benene, kan I gå en tur i de storslåede Vorup Enge og besøge fugletårnene. Og lån eventuelt en kikkerter og en fuglebog hos Randers Naturcenter.

Relaterede artikler

Nyeste artikler