7.5 C
Randers
søndag, april 28, 2024

Langå: Familiedag med mange fritidsaktiviteter

Nu kan alle børn og deres familier helt gratis afprøve syv forskellige fritidsaktiviteter, når lokale foreninger i Langå inviterer til Familiedag. Det sker lørdag den 26. august kl. 12 – 17, hvor Langå Hallen bliver centrum for en uforglemmelig dag fyldt med både sjov, bevægelse og spil.

»I samarbejde med de lokale foreninger vil vi gerne give mulighed for at børn i Randers Kommune sammen med deres forældre kan blive klogere på en række fritidsaktiviteter. Det kan godt være svært at finde det helt rette tilbud blandt de mange muligheder. For at finde ud af om det kan have ens interesse, skal man som regel have prøvet den pågældende aktivitet først. Samtidig vil vi gerne vise, at der findes en fritidsaktivitet for alle,« siger Sammy Elshikh, der er projektkoordinator i Kultur- og Fritidsafdelingen i Randers Kommune.

Den 26. august er der mulighed for at prøve håndbold, svømning, ridning, skydning, fodbold, badminton og sågar livet som spejder. Alle aktiviteter bliver præsenteret på en stjernerute. Når ruten er gennemført, uddeles der både stjernekort og medaljer til deltagerne. På dagen deltager lokale foreninger såsom FDF Langå, Langå Badmintonklub, Langå Håndbold Klub, Langå Og Omegns Rideklub, Langå Skytteforening, Svømmeklubben Gudenå og Langå Idrætsklub. Alle er med til at vise de besøgende en bred vifte af de lokale fritidsaktiviteter, der holder til i Langå.

»Med dette samarbejde vil vi samle Langå og give alle mulighed for at udforske nye fritidsaktiviteter, styrke deres relationer og nyde en dag med sjov og samvær,« siger Jacob Bach, der er repræsentant for Langå Håndbold Klub.

Familiedagen udspringer af kommunens arbejde med at gøre bevægelse og fritidsaktiviteter mere synlige og tilgængelig for flere borgere. I den forbindelse er der særligt et fokus på børn og unge. Målet er at øge trivslen gennem gode fællesskaber, mental sundhed og glæden ved sport og bevægelse. Derfor har Randers Kommune et Fritid For Alle-initiativ, hvor det er muligt at søge om økonomisk støtte til sit barns fritidsaktivitet. På familiedagen i Langå er det også muligt at få flere informationer om Fritid For Alle.

Relaterede artikler

Nyeste artikler