0.7 C
Randers
lørdag, februar 4, 2023

Larm i lejlighed førte til fund af stoffer

Søndag aften kl. 23.02 kørte en patrulje til en adresse i Randers C efter en anmeldelse om, at der var voldsom larm og uro i en lejlighed.

Da betjentene kom frem, traf de en 29-årig kvinde og en 30-årig mand uden for lejligheden. De fortalte begge, at de var venner og havde haft et større skænderi i kvindens lejlighed, men at alt nu var roligt igen. 

De virkede begge påvirkede af stoffer, og betjentene fik derfor mistanke om, at der kunne være narkotika i lejligheden. Den mistanke blev bestyrket, da den 30-årige mand selv uden videre spurgte, om han ville blive sigtet, hvis betjentene fandt noget ulovligt i kvindens hjem. 

Patruljen ransagede derfor lejligheden, og da de fandt en mindre mængde pot og kokain, blev både kvinden og manden sigtet for besiddelse af euforiserende stoffer. 

Mere politistof fra Randers

Anholdt og sigtet for butikstyveri

En butiksdetektiv i en elektronikbutik på Marsvej i Randers SØ kontaktede søndag kl. 12.22 politiet og fortalte, at han havde tilbageholdt en mandlig butikstyv, der havde stjålet elektronik for flere tusinde kroner. 

Butiksdetektiven forklarede, at han havde set manden putte nogle varer i en pose, som han lagde sin jakke over, inden han forsøgte at gå ud af udgangen uden at betale. 

Her blev han dog tilbageholdt, og da betjentene kom frem, blev den 37-årige mand anholdt og sigtet for butikstyveri. 

Relaterede artikler

Nyeste artikler