13.1 C
Randers
lørdag, september 23, 2023

Leg med ketcheren på en helt ny måde

I samarbejde med Bevæg Dig For Livet inviterer Kristrup Tennisklub, Randers Badminton Klub og Randers Bordtennisklub alle børn, forældre og seniorer til åben rackethal. Kom og få en sjov søndag – første gang den 27. februar 2022.

Du kender formentlig triathlon – en 3-kamp i udholdelse der består af svømning, cykling og løb. Men prøv at forestille dig en triathlon inden for ketchersporten. Sådan kan Racketlon kort sagt beskrives. Uanset om du er begynder eller mere øvet, så kan du nu prøve en 3-kamp inden for ketchersporten. 

»I Sverige og Norge vinder såkaldte rackethaller hastigt frem, hvor man kan spille flere forskellige ketcher-discipliner. I Randers ser vi også nogle muligheder for det. Derfor er tre af de lokale klubber gået sammen for at afprøve dette fænomen,« siger projektleder Jesper Jakobsen fra Bevæg Dig For Livet Randers.  

Søndag den 27. februar og søndag den 12. marts kan voksne og børn derfor prøve kræfter med både badminton, bordtennis og pickleball. Sidstnævnte er en krydsning der spilles med en paddle og bedst kan beskrives som en blanding imellem tennis, badminton og bordtennis. 

Udover at prøve de forskellige spil, og som noget ganske særligt kan deltagerne til den åbne rackethal også prøve kræfter med Racketlon. Det er er ketchersportens mangekamp, der især dyrkes i Nord- og Mellemeuropa, men også i Canada, Indien og flere andre steder. Randers Badmintonklub, Randers Bordtennisklub og Kristrup tennisklub står klar til at hjælpe jer godt i gang. Både med reglerne og de tekniske eller taktiske detaljer.  

Åben rackethall foregår søndag den 27. februar mellem kl. 10 og 13 og gentages i første omgang den 12. marts mellem kl. 12 og 15. Interesserede møder blot op i Arena Randers, Hal 1. Det er gratis at deltage. 

»Kom og hør mere om mulighederne i klubberne og få en sjov dag,« opfordrer Jesper Jakobsen.  

Husk rene indendørs sportssko. Der er bat og ketsjere til gratis udlån samt gratis bolde.

Relaterede artikler

Nyeste artikler