11.8 C
Randers
lørdag, maj 25, 2024

Liberal Alliance i Randers fortsætter oprustningen.

Lokalpolitiker i Randers har skiftet til Liberal Alliance

Lars Axel Nielsen, der siden 2022 har siddet i Randers byråd, meldte sig i sidste uge ind i Liberal Alliance.

»Jeg skifter til Liberal Alliance, da jeg gerne vil være medlem af et seriøst borgerligt parti, der også tør at tage de liberale værdikampe samtidig med, at man fører en ambitiøs økonomisk politik,« fortæller Lars Axel Nielsen.

Han blev oprindeligt valgt for Nye Borgerlige i 2021 med 473 personlige stemmer.

Med Lars Axel Nielsens skifte har Liberal Alliance nu rundet 28 lokalpolitikere, hvilket er mere end tre gange så mange, som partiet oprindeligt fik til kommunalvalget i 2021, hvor partiet indkasserede 9 mandater.

Lars Axel Nielsen er næstformand i kommunens omsorgsudvalg og har desuden sæde i socialudvalget.

Til dagligt arbejder han som serviceleder for en køleafdeling i Kemp & Lauritzen.

Samtidig har erhvervsmanden Henning Munkholm Eriksen meldt sig nu som kandidat for Liberal Alliance frem mod Kommunalvalget 2025 til Randers Byråd. 

»Der brænder en liberal ild i Henning og det er den glød han vil bære med ind i Randers Byråd. Frihed for den enkelte – med ansvar for fællesskabet er budskabet. Intentionen er at samarbejde bredt i byrådet – det er ikke vigtigt om gode idé kommer fra højre eller venstre side, blot det er til kommunens bedste,« siger Jonas Holm Jørgensen fra LA.

Liberal Alliance sigter efter en borgerlig borgmester efter kommunalvalget 2025, det fordrer dog at konstitueringspartierne formår at udarbejde et fælles værdigrundlag, som bruges som rettesnor i næste byrådsperiode.

Lisa Perkins, der er formand for LA Kronjylland glæder sig over det nye stærke kandidatur, og håber at tilgangen af kvalificerede kandidater kommer til at udgøre et slagkraftigt team, sammen med LA’s nuværende repræsentant i byrådet, Lars Axel Nielsen.

»Henning Munkholm Eriksen er ny og uprøvet i politik, men han er en erfaren forhandler og er vant til at få enderne til at nå sammen, også selvom der umiddelbart kan være langt til målet. Vi mener at netop kombinationen af stor erfaring fra brydningspunktet mellem leverandører og kunder på projekter passer perfekt til arbejdet med forvaltning, udvalg og byråd, « siger Jonas Holm Jørgensen.

Relaterede artikler

Nyeste artikler