-6.4 C
Randers
tirsdag, november 28, 2023

Liga Latina er tilbage hos Tante Olga


Sidste gang Liga Latina besøgte Tante Olga i maj, havde vi en fest. Det var en aften med livs-varme, sjæl, rytmer og forrygende musik.

Publikum kunne slet ikke sidde stille til de inciterende rytmer.

Hos Tante Olga er vi meget glade for det lykkedes, at få dem tilbage igen efter deres forrygende optræden.

Det bliver det også denne gang – for oven i hatten får publikum adgang til danseinstruktion fra kl. 19, hvor “Salsa i Randers” vil give en grundig introduktion til salsa-dans,

så alle kan være med på dansegulvet når Liga Latina spiller de inciterende latin-rytmer.

Alle er velkomne, uanset om man har danset salsa før eller ej – og undervisningen er inkluderet i billetprisen!

Så tag dine venner og familie med, og skyd weekenden godt i gang med det roste og eftertragtede jazz- og world band Liga Latina, samt måske samle et par dansetrin op.

Liga Latina er caribisk kulturarv indregistreret på skandinaviske nummerplader. Men trods musikernes nordiske rødder er musikken fuldblods latin.

Liga Latina er en enestående konstellation af dedikerede skandinaviske musikere, samlet om lidenskaben for latin-cubansk og caribisk musik, som de dyrker på et internationalt, skyhøjt kunstnerisk niveau.

Deres egne kompositioner såvel som deres fortolkninger af latin-traditionen udgør et energiladet spændingsfelt, hvor kreativitet og respekt for mestrene går hånd i hånd.

Det har gjort dem til fast inventar på mange jazz- og verdensmusikfestivaler rundt om i verden. Kort sagt er Liga Latina i en liga for sig!

Liga Latinas frontmand er den internationalt anerkendte komponist og sangskriver Mike Hecchi på vokal, Cubansk trés og spansk guitar.

På double bass Michell Boysen, konservatorieuddannet i Brazilien, hvor han har specialiseret sig i genrer indenfor latin-musikken.

På percussion Bo ’BoJo’ Johansen (little Havana) uddannet på Instituto Superior del Arte i Havana og forfatter til flere bøger om cubanske rytmer.

Pianisten Theo Hjorth er uddannet hos selveste César ’Pupy’ fra det legendariske Los Van Van in Cuba, og bandets trompetist, Rune Krogshede, har studeret i Brazilien og Cuba og turneret med det berømte cubanske orkester Chappottin Y sus Estrellas.

Alle bandmedlemmernes kvaliteter og erfaringer er således meget høje.

I grunden siger det formentlig allermest om Liga Latina, at gruppen indtil videre er mere kendt i latin-musiktraditionens hjemlande end i Danmark.

Arrangementet finder sted fredag den 12. november kl. 21.00.

Relaterede artikler

Nyeste artikler