10.9 C
Randers
lørdag, maj 4, 2024

Magisk julestemning i Randers

Julen nærmer sig med hastige skridt og inden længe bliver Randers forvandlet til et magisk juleeventyr.

I morgen fredag bliver julen sat i gang i Randers City. Fra klokken 16.00 spiller Randers Nisserne på Torvet. Klokken 17.00 tænder julemanden juletræet, og 17.15 synger Randers Teaterkor julen ind.

Traditionen tro kan jule- og naturelskere folde sig ud kreativt sammen med venner og familie. Det sker lørdag den 18. november kl. 10 – 14

En af de helt faste traditioner i Randers er Det Grønne Juleværksted på Randers Naturcenter. Papirstrimlerne skiftes ud med pil og Randers Naturcenter har det helt store arsenal af naturmaterialer klar, så både store og små kan julehygge, mens de laver adventskranse, dekorationer og anden julepynt.

Det er kun fantasien, der sætter grænser for den julepynt, som man kan lave. Du kan for eksempel også snitte julenisser i træ. Bliver det lidt koldt for fingrene kan man varme dem ved æbleskivebålet eller besøge naturcenterets julecafe, hvor der kan købes kaffe og måske et stykke af naturcenterets berømte julekringle.

»Vi ved at mange familier starter julen op ved vores udendørs julearrangement. Her er bare den dejligste stemning af juleforventninger og glæde over at kunne være ude sammen med familien. Der kommer med garanti glade børn og voksne hjem fra en dag i det grønne, « siger naturcenterleder Helle-Marie Taastrøm.

Arrangementet er for alle og er meget børnefamilievenligt. Det foregår udendørs i de skønne omgivelser ved Gudenåen lørdag 18 november kl. 10-14. Husk udetøj og eventuelt egne lys til dekorationer. Du kan dog også rulle dine egne lys af bivoks.

Arrangementet er et af de mange magiske oplevelser fra Julebyen Randers.

Du finder alle julearrangementerne på
Magisk jul i Randers

Relaterede artikler

Nyeste artikler