10.3 C
Randers
fredag, marts 29, 2024

MAJ-udstilling i LANGÅ KUNSTforening

Våren er kommen med solskin på lommen. Trækfuglene er her alle sammen og de bygger reder.

Så Langå Kunstforening er helt klar til at fejre den smukke maj måned med en ny fin udstilling, der udstråler glæde over naturen

»Vi er meget stolte af, at det er lykkedes at lokke Marianne Stenberg til Langå Kunstforening med sine værker,« siger Dorthe Tapomayi Nielsen.

Udstillingen findes i Kulturhjørnet, Langå Kulturhus, Bredgade 4, Langå

Fri adgang igennem Langå Bibliotek – i hele Bibliotekets bemandede åbningstid fra tirsdag den 2. maj til fredag den 2. juni 2023

Der er Fernisering mandag den 8. maj kl. 17 – 18, hvor alle er velkomne til at hilse på kunstneren og høre om hendes liv med pen, pensel og papir.

Om Marianne Stenberg

Marianne Stenberg er tegner og arbejder kun med papir og tusch. Det er fint. Det er finurligt. Det er poetisk. Det er tegninger, der alle med en helt særlig og personlig streg, har en historie at fortælle. Som hovedregel tager historierne afsæt i dyreverdenen – oftest et farverigt og kærligt univers, hvor klodsede blåfodede suler kæmper mod tyngdekraften eller en ræveunge, der længselsfuldt drømmer om eventyr ”on a planet far far away”. Dyrene i Stenbergs streg har et glimt, et udtryk, en holdning, der poetisk og eterisk fortæller historier lige fra den store kærlighed over drømmen om det store univers og den skønne bevidsthed om, at vi alle er ”part of something big”.

Marianne Stenbergs streg er helt sin egen og løber af sted i sit eget krøllede univers ved hjælp af kalligrafi pen og flydende tusch kombineret med akvarel.

Relaterede artikler

Nyeste artikler