21 C
Randers
lørdag, maj 18, 2024

Mand med kniv anholdt foran værtshus

Østjyllands Politi modtog torsdag aften kl. 19.05 en anmeldelse om, at en 38-årig mand befandt sig foran et værtshus på Kirkegade i Randers C med en kniv.

Flere patruljer blev sendt til stedet, hvor den pågældende person blev truffet ude foran stedet og skønnet påvirket af alkohol. Han blev anholdt og lagt i håndjern, da han var højtråbende, og ikke ønskede at følge politiets anvisninger.

Den 38-årige mand blev fundet i besiddelse af en mindre kniv, og sigtet for at have overtrådt knivloven ved at have været i besiddelse af kniven på et offentligt tilgængeligt sted uden et anerkendelsesværdigt formål.

Han blev ligeledes sigtet for overtrædelse af ordensbekendtgørelsen.

Mere kriminalstof fra Randers:

Grundlovsforhør ved Retten i Randers kl. 12.30

Østjyllands Politi fremstiller fredag kl. 12.30 en 74-årig mand i grundlovsforhør ved Retten i Randers. Han er sigtet for spritkørsel og uagtsomt manddrab under særligt skærpende omstændigheder efter en alvorlig færdselsulykke på Århusvej i Tirstrup torsdag eftermiddag, hvor en 25-årig kvinde blev dræbt.

Ifølge sigtelsen kørte den 74-årige med sin bil op bag den 25-årige, der kom cyklende i siden af vejen. Hun blev efterfølgende indlagt i kritisk tilstand efter det alvorlige sammenstød. Hendes liv stod desværre ikke til at redde, og fredag formiddag blev hun erklæret død. 

Det var torsdag kl. 15.08, at Østjyllands Politi fik en anmeldelse om færdselsulykken, og både patruljer og ambulance kørte hurtigt til stedet. Den 25-årige kvinde blev kørt til hospitalet, mens den 74-årige blev anholdt. Vidner havde forinden set bilen køre meget slingrende, og da bilisten blæste i alkometeret, viste målingen af hans promille et stykke over det tilladte.

En bilinspektør foretog torsdag eftermiddag tekniske undersøgelser på stedet og skal nu forsøge at klarlægge de nærmere omstændigheder omkring ulykken.

Den 74-årige bilist har fået foretaget en blodprøve, der skal fastslå, hvad hans promille var.

Relaterede artikler

Nyeste artikler