15.8 C
Randers
fredag, maj 3, 2024

Masser af underholdning på Pakhuset

Restaurant Pakhuset i Randers vil løbet af årets første fire måneder være i centrum for noget af den folkelige og populære underholdning.

Den 23. februar kommer Formel 1-kommentatorerne John Nielsen og Jens Hansen med et bud på når de besøger Randers med deres foredrag ”Tyvstart på Formel 1-sæsonen 2023.” 

De vil bl.a. vurdere hvordan det vil gå Kevin Magnussen og Haas i 2023-sæsonen, eller om det bliver Ferrari eller Mercedes, der bliver den største udfordrer i den nye sæson.

Arrangementerne om formel 1 er så stor, at 2 arrangementer allerede er udsolgte. Derfor er der lavet et ekstra arrangement den 23. februar.

Den 25. februar vil taget løfte sig, når Dansk Slagerparade med kendte dansktop-solister vil tage Randers med storm, som det er sket hver gang slagerparaden besøger byen.

I år kan vi møde Dorthe Kollo, Lise Haavik, Michael Jensen, Anders Bircow og Klaus & Servants.

Anders Bircow, som er kendt fra Linje 3, erstatter Dario Campeotto, som har måttet melde afbud på grund af sygdom.

Det er Karin Strand-Holm, kendt fra DK4, som binder hele programmet sammen.

Lise Haavik

15. marts inviterer Pakhuset på en af sine legendariske og overdådige fiskebuffeter med et hav af specialiteter

Til at give den rette stemning vil der være hyggemusik med den lokale musiker Morten Simonsen.

Morten Simonsen

Den 18. marts vil det store hit verden over ”No milk today” med sikkerhed drøne ud af højttalerne, når det verdenskendte band Herman Hermits besøger Pakhuset.

Bandet har tidligere besøgt pakhuset, hvor publikum skrålede med på alle de store hits, som bandet har haft gennem de sidste 1965.

Herman Hermits

15. april giver Fifi Dong den gas med alle de kendte numre fra Kim Larsen og Gasolin. Med Peter Vildmand i spidsen tager bandet publikum med på en musikrejse fra 70’erne og frem til 2018, hvor Danmarks nationalskjald forlod os.

Fifi Dong er et af landets mest anerkendte bands, som giver den helt autentiske lyd fra Gasolin og ikke mindst Kim Larsen.

Fifi Dong

Billetter til alle arrangementerne kan købes her

Relaterede artikler

Nyeste artikler