22.7 C
Randers
lørdag, juni 25, 2022

Messerschmidt besøgte Randers

Som et led i Dansk Folkepartis kampagne for et nej ved folkeafstemningen om forsvarsforbeholdet, besøgte partiets formand i går Randers.

I går besøgte han Silkeborg, Randers og Aarhus. Når kampagnen er slut, har han besøgt omkring 30 byer.

»Når jeg møder borgerne, så er det tydeligt, at der er en stor tvivl og bekymring for, hvordan EU generelt vil udvikle sig,« sagde Morten Messerschimdt.

Han oplever også, at vælgerne oplever, at EU ofte udvikler sig til det, som politikerne har sagt, det ikke ville udvikle sig til.

Partiformanden lytter også gerne til det, som vælgerne siger til ham, og vælgerne lytter også til ham.

Hvorvidt han overbeviser de vælgere, som stemmer ja, og ændrer deres holdning, har han ikke nogen idé om.

»Derimod er dem, jeg taler med, meget lydhøre over for vores argumenter for et nej,« understreger Morten Messerschmidt, som derfor kunne intensivere sin kampagne.

Der var stor interesse for at møde partiformanden, som fik hjælp fra en række lokale medlemmer, herunder lokalformand Nicolai Estrup, og byrådsmedlem Nick Zimmermann.

Statsministerens udskrivning af folkeafstemningen, fik også private konsekvenser for Messerschmidt og sin kæreste Dot.

»Egentlig skulle Bakkens Hvile have åbnet den 31. maj, men på grund af folkeafstemningen er den nu udskudt« fortalte Morten Messerschmidt.

»Men det betyder jo bare, at Dot har mulighed for at lave flere prøver inden åbningen,« erklærede han.

Morten Messerschmidt ankom i sin kampagnebil, med en partikollega bag rattet. Derved har Messerschmidt mulighed for at arbejde fra bagsædet, hvor han besvarer mail og kan frit tale i telefon.

Efter en times tid forlod han Randers igen. Han hastede til TV2’s studie i Aarhus, hvor han skulle deltage i en debat med andre partiformænd, i en direkte udsendelse.

Relaterede artikler

Nyeste artikler