15.3 C
Randers
lørdag, juli 13, 2024

Mindeord om Ove Knudsen, Havndal

Fra Christian Boldsen, formand for Lyshøj Mølles Venner har vi modtaget disse mindeord:

Lørdag den 10. juni fik vi en ikke uventet, men alligevel meget trist besked om, at Ove Knudsen ikke længere er i blandt os.

Ove var en rigtig foreningsmand og en stor fortaler for, at man ved frivilligt arbejde selv kan opnå udvikling i vores lokalområder. Derudover var han en ildsjæl, og det kom hele lokalsamfundet i Havndal til gode.

Ove Knudsen har været formand for Havndal Borgerforening gennem flere år og i hans tid som formand blev forsamlingshuset Estraden kraftigt renoveret.

Efterfølgende blev Ove formand i Havndal-Udbyneder Idrætsforening, og i den periode blev klubhuset renoveret og kraftigt udvidet. Da kommunen ikke kunne hjælpe med dette projekt blev Ove stålsat og sagde: »Så gør vi det selv og for egne midler.« Og sådan blev det.

Samtidig med sine formandsposter var Ove Knudsen formand for Folkeoplysningsudvalget i 4 år i den nye Randers storkommune.

Sidst, men ikke mindst blev Ove i 2009 og indtil sin død, formand for Den Selvejende Institution Lyshøj Mølle. I denne periode har Ove og 8-9 møllesvende lagt tusindvis af frivillige timer i restaureringen af Lyshøj Mølle.

Møllevingerne monteres på onsdag, men til september er hele renoveringen tilendebragt.

Rigtig synd at Ove ikke opnåede at se dette. Møllesvendenes arbejdstid er hver torsdag, men Ove var på møllen hver dag.

Han satte en stor ære i at fremvise møllen. Han stod altid klar til at vise rundt, og fortalte ivrigt og kyndigt om møllens historie.

Et ihærdigt, flittigt og vedholdende menneske er ikke blandt os mere og vi kommer til at savne Ove Knudsen.

Vores tanker går til Ove Knudsens hustru Inger og hele familien.

Æret være Ove Knudsens minde.

Relaterede artikler

Nyeste artikler