-1.4 C
Randers
torsdag, november 30, 2023

Mød Pernille Vermund

Nye Borgerliges formand besøger Randers i morgen fredag.

Pernille Vermund kommer for at fortælle partiets medlemmer om arbejdet på Christiansborg. Hun vil fortælle om de aktuelle emner, som rører sig i samfundet, og som partiet vil øve indflydelse på.

»Når hun alligevel er i Randers, så hjælper hun os samtidig med at skabe lidt opmærksomhed for vores byrådskandidater,« fortæller spidskandidat Lars Axel Nielsen.

Samtidig bliver der mulighed for at møde Nye Borgerliges kandidat til Region Midtjylland, Inger-Marie Tryde.

Parti med succes
Partiet med Pernille Vermund i spidsen har kun siddet i Folketinget siden seneste valg i 2019 og er med sine fire mandater et af de mindste.

Men ifølge Kristeligt Dagblad er Nye Borgerlige nu vokset fra 6000 medlemmer for et år siden til over 15.200 medlemmer i dag, kun overgået af de to gamle partier Venstre og Socialdemokratiet.

Ifølge meningsmålinger, som Megafon har foretaget for TV 2 og Politiken, ligger Nye Borgerlige lige nu til at få 10,8 procent af stemmerne. Ved folketingsvalget i 2019 klarede de sig lige over spærregrænsen med 2,4 procent. Pernille Vermund og partiets kandidater kan mødes Rådhustorvet fra klokken 15.30 til cirka 16.30.

Relaterede artikler

Nyeste artikler