20.2 C
Randers
torsdag, september 19, 2024

Motocross sporten viste sig frem i Randers

Det blev en fantastisk dag fyldt med fart, spænding og masser af hygge i Randers for Randers Motor Sport.

Vejret var perfekt, og der blev budt på flot race hele dagen, hvor medaljerne for sæsonens sidste DM-afdeling skulle uddeles.

Efter mange timers arbejde fra de frivillige blev det en weekend, hvor alt gik op i en højere enhed – både for sporten og klubben. Der var meget snak om tidligere bedrifter op til løbet, men denne søndag vil også skrive sig ind i historiebøgerne med hele tre guldmedaljer og én bronzemedalje til Randers Motor Sport.

Søren Winther blev hyldet for sit danske mesterskab i 85 cc-klassen, og Line Dam har været suveræn hele sæsonen i dameklassen, hun kunne på hjemmebane krone sin indsats med et dansk mesterskab. I MX1-klassen var det forventet, at Glen Meier ville tage sejren på hjemmebane, og han kunne da også lade sig hylde på hjemmebane. Klubkammerat, Nicklas Haagensen, sikrede sig bronze, blot ét point fra sølvmedaljen efter 18 kørte heats.

Det var fantastisk at se så mange mennesker (omkring 2.000) på anlægget, hvilket gjorde oplevelsen endnu sjovere., siger arrangørerne. Med det gode vejr viste motocross-sporten virkelig, hvad den kan herhjemme, og det er noget, vi alle kan være stolte af. Vi mærkede suset og stemningen, da sporten viste sig fra sin allerbedste side, siger arrangørerne, som sender en stor tak til alle de frivillige, deltagerne og selvfølgelig publikum for en fantastisk weekend, hvor minder blev skabt og historier blev fortalt.

Oversigt over de samlede vindere af DM-A og DM Dame 2024:

MX1:
1. Glen Meier – Danmarksmester
2. Jakob Kjær Nielsen
3. Nicklas Haagensen

MX2:
1. Nicolai Berg Skovbjerg – Danmarksmester
2. Kim Ostenfeld Sørensen
3. Rasmus Pedersen

DM Damer:
1. Line Dam
2. Barbara Aagaard
3. Anna Henriksen Legaard

Relaterede artikler

Nyeste artikler