3.6 C
Randers
fredag, april 26, 2024

Musikfestivalen for handicappede fortsætter

En fantastisk og årelang tradition i Randers Festuge er reddet. Onsdag den 16. august 2023 bliver der atter musikfestival for handicappede i Arena Randers.

I mere end 20 år har arrangøren af den årlige handicapmusikfestival Lars Pedersen skabt fest og glæde i Randers Festuge. Handicappede såvel som ikke-handicappede har mødtes i et fantastisk fællesskab med sang, dans og god musik. Festivalen har derfor samlet mange deltagere både fra Randers kommune og fra omegnskommunerne. Desværre er festivalens initiativtager ikke mere blandt os, men det er nu lykkedes Randers Festuge at sikre en videreførelse af denne musikfest i samme ånd som hidtil.

Der er truffet aftale om en ny organisering, hvor Danske Handicaporganisationer i Randers er festivalarrangør i samarbejde med SPOT Festivalen og Randers Festuge. I forbindelse med reorganiseringen bliver navnet nu ‘Musikfestivalen for Handicappede’.

»Randers Festuge har altid været for alle med et bredt udbud af gode oplevelser, kultur og musik. Derfor er det en glæde, at denne musikfestival fortsat er en del af festugen,« siger festugechef Mette Bertelsen.

De nye arrangører har blandt andet sikret sig, at den tidligere hovedsponsor Sparekassen Kronjylland fortsætter. Dermed er også det økonomiske grundlag i orden.

»Vi ser frem til en festlig dag for alle. Et skønt frirum fra hverdagen i et forrygende fællesskab med andre,« siger Asger Laustesen, formand for Danske Handicaporganisationer i Randers.

Entertaineren Jacob Haugaard fortsætter som konferencier, og lokale bands står for opvarmningen. Hvem der ellers kommer på scenen den 16. august, bliver offentliggjort i maj. Leder for SPOT Festival, Gunnar K. Madsen glæder sig dog allerede meget over det nye samarbejde:

»Vi er glade for at kunne bidrage til at holde mødet mellem god musik og et festklar publikum i live. Det sker i respekt for Lars Pedersens mangeårige indsats og med en stor tak til alle samarbejdspartnere og bidragydere,« lyder det fra Gunnar K. Madsen.

Det konkrete festivalprogram vil senere blive offentliggjort i festugens program og på www.randersfestuge.dk

De støtter Musikfestivalen for Handicappede:

● Danske Handicaporganisationer i Randers
● Handicaprådet i Randers Kommune
● SPOT Festivalen
● Arena Randers
● Randers kommune
● Sparekassen Kronjylland
● Ranmix
● Gardin Lis
● ELRO Fonden
● Værket
● XL Byg Vorup

 
   

Relaterede artikler

Nyeste artikler