-2 C
Randers
torsdag, november 30, 2023

Ny bestyrelse i Konservative Folkeparti i Randers

Stemningen var tårnhøj på den netop gennemførte generalforsamling hos den Konservative vælgerforening i Randers.

Med den længerevarende fremgang på landsplan med Søren Pape i spidsen og det stærke lokale resultat ved byrådsvalget i november, var der højt humør på generalforsamlingen. Medens den inviterede foredragsholder afleverede et spændende oplæg om Flodbyen Randers, kunne alle de fremmødte nyde et dejligt måltid mad.

Afgående formand Christian Hartmann kunne herefter konstaterede i sin beretning at Konservative Folkeparti i Randers er i rivende udvikling. 

Og gruppeformand for den nye og noget større konservative gruppe i byrådet, Daniel Madié, kunne garantere, at konservative også de næste 4 år vil forsøge, at være et af de absolutte toneangivende partier i byrådet.

»Vi er borgerlige stemmer arbejder,- vi kommer med politiske indspil og idéer og vi søger indflydelse på den førte politik,« sagde Daniel Madié.

Både Bo Ratz og Bo Vestergaard, de nye byrådsmedlemmer, fik ordet og kunne fortælle om dem selv og deres mål og forventninger til deres nye tilværelse som folkevalgte.

Det var på forhånd meldt ud, at bestyrelsen skulle have ny formand. Bestyrelsen foreslog at Christian Krogh skulle vælges til den post, og han blev enstemmigt valgt.

Christian Krogh holdt en formandstale, der på mange måder så ud i fremtiden, hvor det helt klare mål må være, at vi står endnu stærkere ved de næste valg! Vi skal have valgt et Folketingsmedlem til Christiansborg ved næste valg.

Christian Krogh sluttede:

»Det er sjovt at være konservativ igen, lad os gøre det rigtigt stort i Randers.«

På det efterfølgende valg til bestyrelsen blev valgt et rekordstort antal bestyrelsesmedlemmer og aktive i udvalgene. Den Konservative vælgerforeningsbestyrelse består således nu af:

Christian Hartmann blev valgt til næstformand,

Bestyrelsen har konstituerede sig således:

Medlemsudvalg: Bia Ndamkunda

Politiskudvalg: Christian Thomsen

Kampagneudvalg: Morten Munk Andresen

Sekretær:  Helle Weltz

Økonomiansvarlig:  Morten Ballegaard

Mødeudvalg: Michael Faust Horsbøl

Omegns aktiviteter: Christian Boldsen

Frederikke Noa Jung

Thor Tankred

Christian Krogh sluttede en god aften af med at opfordre deltagerne til, at gå ud i hverdagen og være de bedste ambassadører for de konservative værdier, ikke mindst at fortælle at det er interessant og givende at være medlem i Det Konservative Folkeparti.

Relaterede artikler

Nyeste artikler