12.5 C
Randers
torsdag, maj 2, 2024

Ny butik åbner i Randers Storcenter

Danmarks største e-cigaretforhandler tilføjer til porteføljen og åbner endnu en butik – denne gang i Randers Storcenter. Inden påske har GEjSER åbnet butik nr. 39 i shoppingcenteret.

Torsdag den 30. marts kl. 10 åbner GEjSER deres spritnye butik i Randers Storcenter. Butikken får placering ved siden af Informationen ved Store Torv, hvor der de seneste uger har været gang i byggeriet, så butikken kan blive helt klar til åbningsdagen.

Åbningsdagen

På selve åbningsdagen kan man møde blandt andre Jakob Jensen, den nye butiksbestyrer af GEjSER-butikken i Randers Storcenter. Derudover vil det også være muligt at snakke med den administrerende direktør og stifter af GEjSER, Jens Andersen. Om åbningen af det nyeste skud på stammen, siger adm. direktør Jens Andersen følgende:

»Vi har længe haft et ønske om at åbne endnu en butik, men kun hvis vi fik muligheden i Randers Storcenter. Den mulighed har vi fået nu, og det er vi simpelthen så glade for,«

Hvem er Jakob?

Den nye butiksbestyrer, Jakob Jensen, har tidligere arbejdet i butikker indenfor herremode, sportsbutikker samt jagt og lystfiskeri, hvorfor det selvfølgelig adskiller sig en smule fra de brancher, han tidligere har beskæftiget sig med.

»Mine tidligere ansættelsesforhold har været i byer udenfor Randers, men jeg finder en rigtig stor glæde i fremover at skulle være en del af handelslivet i Randers,« fortæller Jakob Jensen, butiksbestyrer i GEjSER, Randers Storcenter.

Jakob er født og opvokset i Helsted – en bydel i Randers’ nordvestlige ende – hvor han har boet med sine forældre samt to søskende. Den randrusianske herre er derfor helt på hjemmebane, når han fremover på daglig basis skal styre den nye butik i storcentret.

»Jeg glæder mig til at blive en del af Randers Storcenter, og ser meget frem til at kunne byde kunderne velkommen hos GEjSER, hvor jeg og resten af teamet står klar i butikken med fantastisk kundeservice og rådgivning vedrørende rygestop, dampning og dertilhørende udstyr,« udtaler Jakob.

Butikken i Randers Storcenter følger de officielle åbningstider for centret.

Relaterede artikler

Nyeste artikler