15.2 C
Randers
lørdag, juni 22, 2024

Ny lokalformand og ny bestyrelse i SF

Søndag den 12. februar var den årlige generalforsamling i SF Randers. Her blev der valgt en ny bestyrelse og en ny formand.

Dennis Otkjær, som til dagligt arbejder som chauffør, blev valgt som ny formand. Dennis har været næstformand gennem 2 år og er klar på at fortsætte arbejdet med at udvikle foreningen. Dennis ønsker sammen med den nye bestyrelse, at få endnu mere gang i medlemsaktiviteter, samt skabe gode rammer for den politiske samtale.

»Foreningen oplever at få mange nye medlemmer for tiden. Det er glædeligt. Derfor skal vi sikre, at vi får alle de nye folk godt i gang i partiet,« Siger Dennis Otkjær og tilføjer: 

»Derudover skal SF Randers skal have endnu flere offentlige og åbne arrangementer for alle borgerne i Randers. Vi skal tage vigtige emner op til debat, både lokale og nationale dagsordener,« understreger han.

Den nye bestyrelse ser frem til samarbejdet med både det lokale byrådsmedlem Rosa Lykke Yde og det lokalt valgte medlem af folketinget Charlotte Broman Mølbæk. De lokale folkevalgte vil blive inddraget i flere af de arrangementer, som bestyrelsen har i støbeskeen.

Den nye bestyrelse består af: (fra venstre mod højre) 

Her er den ny bestyrelse for SF i Randers

● Bjarne Rasmussen – Suppleant
● Dennis Otkjær – Formand
● Asger Nørgaard – Næstformand/medlemsansvarlig
● Søren Norlander – Suppleant
● Pia Pedersen – Bestyrelsesmedlem
● Tage Poulsen – Kasser
● Ahmad Badawi – Bestyrelsesmedlem
● Bent Olesen – Bestyrelsesmedlem 
● Jens Laursen – Bestyrelsesmedlem (optræder ikke på billedet)

Relaterede artikler

Nyeste artikler