11.8 C
Randers
lørdag, maj 25, 2024

Ny socialdemokratisk folketingskandidat med ben i næsen

Mandag d. 13. marts 2023 afholdt Socialdemokratiet Randers Sydkreds en velbesøgt generalforsamling, hvor Agnes Daugbjerg enstemmigt blev valgt som kredsens nye folketingskandidat.

Agnes overtager posten efter Iben Sønderup, som valgte ikke at genopstille til posten efter det seneste folketingsvalg.

Agnes er kendt som en ildsjæl, og aldrig gøre noget halvt. Dette ses ved, at hun gennem de seneste 12 år har lavet et stort politisk arbejde, hvor hun i perioden blandt andet har udført organisatorisk arbejde i socialdemokratiet, været tillidsvalgt i fagbevægelsen og har været forkæmper for studenterinddragelse under sin studietid.

Agnes er 29 år, og blev i 2022 uddannet socialrådgiver. Hun arbejder til dagligt som socialrådgiver for udsatte børn, unge og deres familier. Hun blev i 2013 uddannet Social- og Sundhedsassistent, og har gennem sit tidligere erhverv kæmpet med at nedbryde det uddannelsessnobberi, hun dengang oplevede.

Agnes er en ung energisk kvinde med ben i næsen og hun er ikke bange for at gå forrest når der skal laves et stykke arbejde

Kjeld Saaby Frandsen, formand for Socialdemokratiet Randers Sydkreds

Dette har hun blandt andet gjort til DM i debat på folkemødet, hvor det to år i træk er lykkedes hende at nå til henholdsvis semifinalen og finalen, hvor hun blandt debatterede mod Alex Vanopslagh, der i dag er formand for Liberal Alliance.

Agnes Daugbjergs engagement er stort, og i Randers har man kunnet møde hende til både demonstrationer på Rådhustorvet, og som frivillig juleaften i foreningen »Giv julen mening.«

Formand for Socialdemokratiet Randers Sydkred Kjeld Saaby Frandsen udtaler:

»Agnes er en ung energisk kvinde med ben i næsen og hun er ikke bange for at gå forrest når der skal laves et stykke arbejde. Agnes har medlemmerne bag sig og vi er allerede gået i gang med at planlægge den næste valgkamp – kandidater skal nemlig også være synlige når der ikke er valg.«

Privat danner Agnes par med kæresten Lars, sammen har de datteren Esther på 6 år.

»Jeg er stolt over den store opbakning, jeg har fået af mine partifæller og den vil jeg gerne takke for, siger Ages Daugbjerg, og fortsætter:

»Jeg håber, at jeg gennem mit kandidatur kan være med til at sætte fokus på, hvordan erhvervsskolerne styrkes og hvordan man i folkeskolen kan gøre en indsats for at unge vælger erhvervsuddannelserne – også som førstevalg,« understreger den nyvalgte folketingskandidat.

Relaterede artikler

Nyeste artikler