14.1 C
Randers
fredag, maj 3, 2024

Nye ledere på Tradium

Både på Tradium Handelsgymnasiet og på AMU-området er det nye folk på lederposter på Tradium.

Henriette Andersen Birk er ny uddannelsesleder på Tradium Handelsgymnasiet

Henriette Andersen Birk er 40 år gammel og har været ansat på Tradium siden august 2023. Hun kommer fra en stilling som underviser i dansk og historie samt læsevejleder på VID gymnasier i Grenå på både hhx og htx. Før det, var hun projektleder og AC-fuldmægtig på Aarhus Universitet i 3 år.
Henriette bliver blandt andet ledelsesansvarlig for 1.g, det tværfaglige studieområde, SOP samt skolens støtteordninger, herunder læsevejledningen og specialpædagogisk støtte.

Bente Herred Hansen er ny uddannelsesleder på Tradium Handelsgymnasiet

Bente Herred Hansen er 58 år gammel og har været ansat på Tradium siden august 2022. Hun kommer fra en stilling på Viborg Gymnasium og HF, hvor hun underviste i 8 år på skolens STX og EUX-linje. Før det var hun underviser på Vestjysk handelsskole og handelsgymnasium i 20 år. Bente har erfaring som bl.a. TR, AMR, projektleder og har supplerende uddannelser indenfor ledelse, entreprenørskab og arbejdsmiljø.
Bente bliver blandt andet ledelsesansvarlig for 2.g, eksamen, internationalisering, udvikling af erhvervssamarbejde samt evaluering og kvalitetssikring.

Troels Kiær Laursen er ny teamleder i AMU-kundeservice

Troels Kiær Laursen er den 1. juni 2023 tiltrådt som ny teamleder i AMU-kundeservice på Tradium. Troels er 56 år, bosiddende i Randers og har siden 1998 været beskæftiget i uddannelsessektoren, bl.a. ved det tidligere AMU-Center Randers, som nu er en del af Tradium samt ved Handelsfagskolen i Odder. Troels vendte tilbage til Tradium i 2018, hvor han tiltrådte som planlægger, og har således en solid baggrund for at kunne løfte stillingen som teamleder i AMU-kundeservice. I AMU-kundeservice vil Troels få en nøglerolle i et nyt full-servicekoncept, hvor virksomheder, der skal have gennemført efteruddannelse på Tradium, i fremtiden vil blive tilbudt et udvidet servicekoncept.
Foruden opgaven som teamleder skal Troels beskæftige sig med en række tværgående specialistopgaver for hele Tradium – herunder bl.a. indberetninger til Undervisningsministeriet og rapportudvikling til skolens studiesystem.

Relaterede artikler

Nyeste artikler