2 C
Randers
onsdag, februar 28, 2024

Nye navne på Tradium

Efter sommerferien er der kommet mange nye ansigter på Tradium

Jesper Juel er ansat som faglærer på tømreruddannelsen på Blommevej fra den 1. oktober. Jesper er oprindelig uddannet tømrer og kommer med solid erfaring som tømrer og senest som sælger i byggebranchen. Jesper skal undervise vores elever på grundforløb 2, hovedforløb og kursister på AMU-kurser. Jesper bor i Dyrby med sin familie.

Kacper Janutcha er fra 1. oktober ansat som underviser på Tradium, Teknisk Gymnasium, hvor han skal undervise i fagene kemi og teknologi. Kacper er bosat i Hobro og uddannet kemiingeniør (PhD) fra Aalborg Universitet. Han har i forbindelse med sin PhD opnået erfaring med undervisning, projektstyring og -vejledning. Han kommer fra en stilling i Arbejdstilsynet, hvor han har ført tilsyn med arbejdsmiljøet i produktionsvirksomheder.

Troels Uhre Isen er ansat som lektor ved Tradium Handelsgymnasiet pr. 1. august 2021. Troels er oprindelig uddannet cand.merc. i udenrigshandel. Troels kommer med solid erfaring fra både private virksomheder og senest 10 års erfaring som lektor og studievejleder hos VID Gymnasier i Rønde.  Troels skal udover at undervise i fagene international økonomi og erhvervsjura virke som studievejleder for elever på handelsgymnasiet. Troels er bosiddende i Hornslet.

Lars Larsen er fra 1. august blevet fastansat som faglærer på mureruddannelsen. Lars har i en periode forinden været tilknyttet uddannelsen som timelærer – og har tidligere arbejdet som murer i adskillige år. Lars skal undervise elever på grundforløb2 og hovedforløb samt AMU-kursister. Han er bosiddende i Randers med sin familie.

René Thomassen er den 1. august ansat som faglærer på metaluddannelserne. René er oprindelig uddannet klejnsmed, og efter flere år som værkfører kommer han med solid undervisningserfaring som faglærer fra både Herningsholm Erhvervsskole samt Himmerlands Erhvervs- og Gymnasieuddannelser. René skal undervise elever på både grundforløb2 og hovedforløb samt kursister på AMU. René er bosiddende i Viborg sammen med sin familie.

Søren Haderup Blichfeldt er den 1. august ansat som faglærer i dansk og engelsk på GF1 for de tekniske uddannelser. Søren er uddannet cand.mag. i æstetik og kultur og efterfølgende i gang med meritlæreruddannelse i fysisk/kemi og dansk. Søren har blandt andet undervisningserfaring fra efterskole samt udskoling i folkeskole. Søren bor i Aarhus.

Gorm Ulrich Berthelsen er den 1. august ansat som lektor på Tradium Tekniske Gymnasium. Gorm kommer med omfattende erfaring som både tømrer, byggetekniker og diplomingeniør. Han har gennem de senest 10 år blandt andet undervist på tekniske uddannelser som bygningskonstruktør og senest hos Aarhus Tech. Gorm skal primært undervise i faget teknologi samt teknikfaget byggeri og energi. Gorm er bosiddende i Højbjerg.

Thomas Holst Christiansen er fastansat som underviser på Tradium Retail & Management Randers fra den 1. august. Thomas er uddannet salgsassistent og har været tilknyttet som timelærer på IT-værkstedet hos Tradium i en periode. Thomas skal primært undervise på IT-værksted. Thomas bor i Terndrup.

Jette Kristine Olsen er ansat som læsevejleder på Tradium i Randers fra den 1. august. Hun skal primært varetage læsevejledningen på de tekniske erhvervsuddannelser – primært på Blommevej 40. Jette er uddannet cand.mag. i dansk og samfundsfag, og har efterfølgende efteruddannet sig til læsevejleder samt gennemført diplomuddannelsen i erhvervspædagogik. Jette kommer fra en stilling i specialskoletilbud i Skanderborg Kommune, og hun bor i Aarhus.

Maria Brøndum Hjortshøj er den 1. august ansat som lektor på Tradium Handelsgymnasiet. Maria er uddannet cand.merc.jur. og har tidligere været ansat som lektor hos Tradium i en årrække. Maria skal fremover undervise elever på handelsgymnasiet i primært økonomiske og juridiske fag. Maria er bosiddende i Aarhus.

Rikke Urth er den 1. august ansat som faglærer hos Tradium EUD Business på Minervavej. Rikke er oprindelig uddannet erhvervssproglig korrespondent, og kommer med omfattende undervisningserfaring fra Aalborg Handelsskole. Rikke skal blandt andet undervise i business-eleverne i faget Erhvervsinformatik. Rikke er bosiddende i Vestbjerg.

Jeppe Vestergaard Kristensen er den 1. august ansat som matematiklærer på Tradiums EUD10 uddannelse på Minervavej. Jeppe er uddannet lærer med linjefag i matematik, samfundsfag og idræt – som efterfølgende er suppleret med en kandidatuddannelse i uddannelsesvidenskab. Udover solid erfaring i håndboldverdenen har han undervisningserfaring fra efterskole. Jeppe er bosiddende i Randers.

Maibritt Watt Kristensen er den 1. august ansat som faglærer på industrioperatøruddannelsen. Maibritt er uddannet industrioperatør og har efterfølgende bred erfaring fra området. Maibritt skal undervise vore mange industrioperatørelever i større industrivirksomheder. Maibritt bor i Silkeborg.

Lisbeth Kjeldsen er fra 1. august ansat som virksomhedskonsulent inden for EU-projektet MORE på Tradium i Randers. Størstedelen af Lisbeths arbejdsliv har hun arbejdet med kompetenceudvikling og opkvalificering af voksne samt planlægning af uddannelse i virksomheder – både i det offentlige og det privat. Lisbeth bor Skødstrup tæt på Aarhus.

Michael Lund er fra 1. juli blevet fastansat som fysioterapeut i Tradiums Studiestøtte. Michael har forinden været tilknyttet Tradiums Studiestøtte i en tidsbegrænset stilling. Han er oprindelig uddannet fysioterapeut og har efterfølgende fået stor erfaring i faget – senest som selvstændig. Michael er bosat med sin familie i Randers.

Om Tradium

”Tradium, Erhvervsskole og -gymnasier, Randers” er et uddannelsesmæssigt kraftcenter, som udbyder en lang række ungdoms-, voksen- og efteruddannelser inden for det merkantile og tekniske område: hhx, htx, eux, eud og AMU. Skolen beskæftiger ca. 450 medarbejdere og underviser ca. 2.800 årselever på seks adresser i Randers og Pederstrup. Tradium har en vision om at være en internationalt orienteret og stærk partner for erhvervslivet samt en udviklende og attraktiv arbejdsplads med professionelle medarbejdere.

Læs mere på tradium.dk

Relaterede artikler

Nyeste artikler